Нові можливості оперативної поліграфії: замовлення онлайн®

— 16 червня 2016, 17:15

Прогнозований обсяг ринку Інтернет-торгівлі в Україні в 2016 р. становитиме 33,4 млрд грн. Близько 7% загального обсягу ринку продажів через Інтернет зумовлюють послуги. Незважаючи на скорочення поліграфічного ринку, кількість поліграфічних замовлень, що розміщуються через Інтернет, неухильно зростає.

Українська поліграфія повторює шлях провідних світових ринків (у 2016 р. понад 28% усіх замовлень на поліграфію в світі надходило через Інтернет).

Популярний сервіс "Поліграфія Онлайн" (власники магазину -- Всеукраїнська Мережа Друкарня "Вольф") є зразком успішної роботи як з кінцевими замовниками, так і з посередниками та представниками корпоративного бізнесу.

Історія
Ресурс було засновано в 2012 році. Зі звичайного "Приймача замовлень" сервіс перетворився на вкрай важливу частину бізнесу Всеукраїнської мережі Друкарня "Вольф".
Сьогодні Інтернет-магазин "Поліграфія Онлайн" -- один з небагатьох в Україні враховує інтереси як кінцевих замовників (сегмент В2С), так і посередників (рекламних агенцій та друкарень оперативної поліграфії, що перерозміщують частину замовлень), а також корпоративних клієнтів.

Конкурентні переваги
Як кінцеві замовники, так і корпоративні користувачі та посередники мають низку переваг при розміщенні замовлень в "Поліграфії Онлайн".
Для представників корпоративного бізнесу і посередників -- це істотні знижки, які можуть відрізнятися при замовленні різних видів продукції, додаткові бонуси при певному обсязі, безкоштовна доставка комплексних замовлень.
Для кінцевих користувачів -- це цілодобова підтримка оффлайн, "Конструктор", можливість замовити виготовлення макета на "Біржі дизайну" (цей сервіс інтегрований з ресурсом "Поліграфія Онлайн"), зручні платіжні системи, налагоджена система логістики і багато іншого.
У цього ресурсу немає "вузьких місць" з огляду на швидкість та якість обробки макетів, і бо команда ресурсу постійно працює над оптимізацією сайту.
"Поліграфія Онлайн" є складовою частиною великих програмних проектів Друкарні "Вольф", що включають CRM (програму управління клієнтською базою) та інші інструменти з контролю та управління усіма робочими, кадровими, фінансовими, складськими, транспортно-логістичними процесами на підприємстві.

Для клієнта це означає безперебійну роботу із відвантаження замовлень, виготовлених з незмінно високою якістю.

Перспективи розвитку
В Інтернет-магазині весь час з’являються нові види поліграфічної продукції. Крім того, в ньому є можливість замовляти широкий спектр рекламно-сувенірної продукції.
Власники "Поліграфії Онлайн" замислюються про створення аналогічних ресурсів для роботи тп адаптації на тих західних ринках, де представлена Міжнародна Мережа Друкарня "Вольф": Німеччині та Польщі (де Міжнародна Мережа Друкарня "Вольф" вже має офіси) та Австрії, Іспанії, Португалії, Словаччини, Чехії (де відкриття офісів планується).

Важливо розуміти, що Інтернет-магазин "Поліграфія Онлайн" постійно еволюціонує.
Саме це -- одна з конкурентних переваг флагмана Інтернет-поліграфії України!

Реклама:

Головне сьогодні