МАУП перевірять через рекламу про можливість вступу без ЗНО

— 17 червня 2016, 11:02

Про це Совсун повідомила на своїй сторінці Facebook.

"Освіта - від 500 грн на місяць! Можливий вступ без ЗНО! Така реклама вже не перший тиждень по Києву висить. А сьогодні на засіданні Акредитаційної комісії МАУП якраз акредитував деякі спеціальності. За паперами — усе співпадає, але ж воно якось муляє все рівно, правда? Коли ВНЗ саме ТАК себе рекламує?

Я і спитала про це представника ВНЗ. Чіткої відповіді не було. Було припущення (від представника ВНЗ, так!), що "мабуть, це в іноземні філії....", — написала заступник міністра.

Вона розповіла, що "іноземні філії — це взагалі окрема історія. До нас якраз за останніх місяців кілька разів звертались студенти, котрі заплатили за навчання у Лісабонській філії МАУП, і котрі трохи шоковані тим, що ніякого навчання майже не відбувається. Просили перевірку прислати в Лісабон".

За словами Совсун, оскільки представник вишу не зміг пояснити, як може відбуватись вступ без ЗНО, у Міносвіти прийняли рішення скерувати туди інспекцію для перевірки питання.

Заступник міністра попросила абітурієнтів не піддаватись на подібну рекламу.

"Так, обіцянка вступу без ЗНО звучить заманливо. А наскільки заманливою є перспектива неможливості найти роботу з дипломом про вищу освіту?..".

МАУП — найбільший приватний виш України. Його диплом отримав прем`єр Володимир Гройсман.

Реклама:

Головне сьогодні