"Розкрий своє Я" з Toyota Yaris ®

— 29 липня 2016, 13:13

Запрошуємо взяти участь в акції "Розкрий своє Я". Цей девіз є слоганом автомобіля Toyota Yaris: виразного, емоційного та стильного, що вирізняє його на українських дорогах. Створений для вибагливих автолюбителів, цей автомобіль відповідає вимогам до естетики, економічності та екологічності. Завдяки просторому та комфортному салону та якісному оздобленню із використанням сучасних матеріалів Toyota Yaris дарує задоволення не лише водію, який керує авто, а і його пасажирам.

Так само й акція "Розкрий своє Я" з Toyota Yaris пропонує учасникам розкрити своє справжнє "Я" та отримати задоволення від життя. Для того, щоб взяти участь в акції, необхідно:

  • з 27.07.2016 по 27.08.2016 поставити "Like" на сторінці Toyota в Україні у Facebook;
  • розмістити фото у Facebook із хештегом* #РозкрийСвоєЯ, яке характеризує індивідуальність учасника;
  • вказати другим хештегом своє бажання з переліку: #Вікенд, #Емоції або #Стиль;
  • поширити публікацію Toyota з умовами Акції.

Учасники, яві виконають усі умови акції, отримають шанс здобути один із трьох призів, залежно від вказаного хештегу.

А за призи, які чекають на своїх майбутніх власників, дійсно варто позмагатися:

  • #Вікенд – сертифікат на проживання протягом двох днів в одному з найкращих готелів, розташованому в м. Одесі, на 2 особи. Сертифікатом можна скористатися до 30 вересня 2016 року.
  • #Емоції – сертифікат на проведення персональної фотозйомки професійним зірковим фотографом та надання послуг візажиста і перукаря, які створять унікальні образи у рамках фотозйомки в столиці за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, 24/25 до 31 жовтня 2016 р.
  • #Стиль – сертифікат на виготовлення дизайнерської сумки чи рюкзака згідно з індивідуальними побажаннями щодо форми, кольору та матеріалів із можливістю персоналізації (нанесення ініціалів) від відомого українського дизайн-ательє. Сертифікат діє до 31 грудня 2016 року.

Три щасливчики будуть визначені шляхом випадкової вибірки 29 серпня 2016 року!

І це ще не все! Ті учасники, які з 27.07.2016 по 27.08.2016 розмістять своє фото на Facebook із тест-драйву Yaris в офіційному дилерському центрі Toyota

з хештегом #ТойотаДрайв, отримають шанс здобути особливий приз – крутий розкладний велосипед для сучасного міста. Переможець, який отримає цей приз, буде визначений шляхом випадкової вибірки 29 серпня 2016 року.

Акція діє з 27.07.2016 по 27.08.2016 включно на території України (окрім населених пунктів, на території яких здійснювалася антитерористична операція). Призи можуть відрізнятися від зображень у матеріалах, що стосуються акції. З офіційними правилами акції можна ознайомитися на сайті: https://www.toyota.ua/world-of-toyota/articles-news-events/2016/open-yourself.json

*Хештег – це символ "решітка" і слово чи фраза, яким передує символ # без пробілу.

Реклама:

Головне сьогодні