YouTube представив додаток, на сворення якого розробників надихнула Індія

— 27 вересня 2016, 15:50

Про вихід нового додака йдеться на офіційному блозі YouTube.

Програма YouTube Go в першу чергу орієнтована на країни, де доступ в інтернет є обмеженим або дорогим.

Додаток дозволить завантажувати відео на телефон і ділитися ним з іншими користувачами. Перш ніж подивитися, його можна буде побачити завдяки попередньому перегляду, а для скачування – вибрати потрібний дозвіл, у кожного з яких зазначено максимальний розмір файлу.

[L]На створення додатку для перегляду відео без підключення до інтернету розробників надихнула подорож Індією. Про це розповіла віце-президент компанії Джоанна Райт.

"Ми з командою інженерів, дизайнерів та дослідників подорожували Індією, збираючи ідеї та тестуючи прототипи із сотнями людей у 15 містах країни. Саме вони допомогли створити нам абсолютно новий додаток YouTube, який працює швидше, є більш інноваційним та доступним", – поділилася Райт.

YouTube Go створений для нового покоління глядачів – йдеться у блозі.

Додаток дозволить завантажувати відео на телефон і ділитися ним з іншими користувачами. Фото youtube.googleblog.com

"Його розробляли, спираючись на 4 основні концепти. Додаток автоматично пов'язується із відео рекомендаціями та інтерфейсом користувача. Він створений для роботи офлайн і працюватиме навіть там, де інтернету немає взагалі. Він також економічно вигідний. Але найголовніше – він дає новий суспільний досвід, поєднуючи людей, які піклуються одне про одного", – наголошує Райт.

Зараз YouTube пропонує користувачам зареєструватися на youtubego.com/signup, щоб бути в числі перших, хто отримає можливість спробувати додаток.

Реклама:

Головне сьогодні