Німкеня, яка врятувала 2-річну дівчинку від лейкемії, знайшла малу за допомогою Twitter

— 31 жовтня 2016, 18:00

Коли Індії Джаз Вайт був 1 рік, дівчинці діагностували рідкісну форму лейкемії. Їй терміново потрібна була пересадка кісткового мозку, а лікарі не давали батькам особливих надій, пише The Daily Mail.

Сінді не можна було контактувати із дівчинкою протягом 2 років, а потім вона знайшла профіль родини Вайтів у Twitter.

Їхня перша зустріч розчулила усіх, хто побачив її в аеропорті Кардіфф. Тепер уже 5-річна Індія бігла назустріч Сінді та довго обіймала її.

[L]Кілька років тому і лікарі, і батьки дівчинки були надзвичайно здивовані тим, наскільки ідеальним донором стала жінка з Німеччини для малої.

Сім'я Вайтів називає Сінді "своєю героїнею".

"Це був дивовижний момент, коли Індія з трояндою побігла до Сінді. Та взяла її на руки, і вони ще довго обіймалися. Сінді плакала, і ми всі не могли стримати сліз", – розповіла мама Індії.

Зустріч відбулася на 5 день народження дівчинки.

Жінка-донор подарувала малій срібний браслет, частинки якого збираються у фразу "об'єднані назавжди". Тату з таким самим написом є у Сінді на плечі.

Зустріч відбулася на 5 день народження дівчинки. Фото mogaznews.com

Вони разом провели вікенд і не могли попрощатися. Сінді навіть пожартувала, що згодна була б забрати усю нову родину із Собою у Німеччину, але в її валізі не вистачить для цього місця.

Реклама:

Головне сьогодні