Для школярів і студентів. Microsoft випустила навчальну версію Minecraft

— 3 листопада 2016, 14:50

Розробники передбачають, що викладачі використовуватимуть гру спільно зі своїми учнями. Завдяки Minecraft навчальні заклади зможуть обирати ідеї та навчальні плани на різні темивід поезії до планування міст, йдеться на офіційному сайті гри.

Education Edition дозволяє зберігати персонажів, вести ігрові щоденники, додавати коментарі та фото, а також заходити в гру з двох комп'ютерів: шкільного та домашнього.

Річна підписка одного учня на Minecraft Education Edition коштує $ 5.

[L]Улітку 2016 року в Microsoft оголосили відкрите бета-тестування навчальної версії, щоб всі охочі могли перевірити її можливості, пише PLATFORMA.

Школярі одного з навчальних закладів Каліфорнії, наприклад, створили ігровий світ середньовічного Бірмінгема. Кожен з учнів грав за жителя великого європейського міста XIV століття, паралельно дізнаючись особливості побуту тих часів.

При цьому педагог спробував їм все зіпсувати, почавши епідемію чуми, щоб діти спробували її пережити. Після закінчення курсу кожен учень писав звіт про життя в Середньовіччі, ґрунтуючись на пережитому з персонажем досвіді.

В іншій школі учні створили величезну модель людського ока, щоб ізсередини зрозуміти його структуру.

Реклама:

Головне сьогодні