Британка публічно годує 4-річного сина груддю і закликає інших наслідувати її приклад

— 7 листопада 2016, 15:00

Жінка вважає, що повинна публічно викладати такі ролики, тому що її місія – "нормалізувати проблему годування груддю старших дітей", пише The Daily Mail.

Родина Роузів мешкає у Тайланді. Крім пізнього годування, жінка також спить зі своїм сином, навчає його вдома та тримає на веганській дієті.

"Я хочу, щоб інші матері почувалися впевненіше щодо годування груддю, – говорить Софі. Мені б також хотілося, щоб вони не соромилися та робили це будь-де, а також не боялися почути негативні коментарі на свою адресу".

[L]"Годування груддю старших дітей – це дуже важливо. Окрім природньої цінності грудного молока, це ще й можливість дати малому зрозуміти суто фізично, що все це – для нього. Тут ідеться про комфорт та емоційний зв'язок із дитиною", – ділиться Роуз.

Жінку дивують негативні коментарі під її відео на YouTube, але вона не збирається припиняти свою публічну кампанію.

"Мені здається, ролики поширюють ідею, що годувати старших дітей грудьми – це нормально. Комусь і так це не потрібно пояснювати, але також є люди, для яких природнє вигодовування – безумство, ексгібіціонізм, порнографія, щось приголомшливе та дивне. На таке сприйняття я і хочу впливати", – розповідає Роуз.

Софі вважає, що західна культура нав'язала людям сприйняття жіночих грудей виключно як сексуального об'єкта. У годуванні ж немає нічого такого.

"Я не відчуваю сексуального задоволення, коли Шей їсть, це приємне відчуття, але далеке від статевого акту", – наголошує Софі.

"Коли я була зовсім дитиною, мене не годували природнім шляхом. У мене також рано з'явилася власна кімната. Мої батьки дуже старалися виховати мене, але тоді вони не знали про важливі моменти у психології, які відомі тепер нам, – ділиться жінка.

"Близьке батьківство" – це виховання дитини із повагою до неї та відповідністю всім її емоційним потребам. Саме спільний сон та грудне вигодовування допомагають дитині почуватися спокійніше".

За словами Роуз, вона годуватиме свого сина доти, доки він сам цього хотітиме

"Мене навіть не лякає те, що я робитиму це, коли Шею буде 18 років і він ходитиме в університет", – говорить Софі.

Реклама:

Головне сьогодні