Документальний фільм про Кері Фішер та її маму вийде менш як за місяць після смерті обох. Дивіться трейлер

— 4 січня 2017, 14:24

Не так багато шанувальників таланту принцеси Леї Кері Фішер та її мами, знаменитої співачки Деббі Рейнольдз, знали при їхні теплі стосунки.

Про любов матері і доньки почали більше говорити після того, як 84-річна Деббі Рейнольдз померла наступного дня після смерті 60-річної Фішер.

З сімейного архіву Кері Фішер та Деббі Рейнольдз. Фото The People

Американська кабельна та супутникова телемережа HBO оголосила, що 95-хвилинна документальна стрічка "Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds" вийде на екрани 7 січня о 8 вечора за північноамериканським східним часом.

Як пише журнал People, який опублікував трейлер, фільм знімали впродовж 2014-2015 років, доповнивши його архівними фото та відео-кадрами. У результаті, вийшла не стільки історія успішних двох жінок, скільки історія про любов.

Американська акторка та співачка Деббі Рейнольдс, мати "принцеси Леї" Керрі Фішер пішла з життя, переживши кохану доньку лише на один день. Фото wennermedia.com

Як відомо, 60-річна Керрі Фішер пішла з життя 27-го грудня.

А 28-го грудня в 84-річної Деббі стався інсульт, внаслідок якого вона померла в лікарні.

Зі слів сина покійної, Тодда, якраз перед інсультом вона сказала йому: "Я так сумую за нею, я хочу бути з Керрі". Вони саме обговорювали деталі похорону, коли матері стало зле.

"Вона з Керрі", – поділився Тодд із журналістами.

Джерела, наближені до родини, розповіли, що здоров'я Рейнольдс в останній рік погіршилося, і що вона вже пережила кілька інсультів. Одначе смерть доньки, Керрі Фішер, остаточно підкосила жінку.

Деббі Рейнольдс відома за ролями в таких фільмах "Ті, що співають під дощем", "Павутиння Шарлотти", "Мати", "За канделябрами".

Реклама:

Головне сьогодні