Пожежник vs поліцейський: коти-рятівники довели, хто в домі хазяїн

— 19 лютого 2017, 11:00

Домашні улюбленці можуть стати спасителями – коти уже рятують своїх господарів від пожежі та наполегливо приєднуються до поліцейських патрулів.

Домашні улюбленці можуть стати рятівниками. Фото boredpanda.com

Звичайну канадську родину о пів на четверту ранку розбудив кіт.

Він вкусив свою власницю, намагаючись повідомити родині, що будинок, у якому вони мешкають, горить, йдеться на BoredPanda.

Пожежу встигли загасити, ніхто з родини не постраждав. Пожежникам вдалося врятувати навіть другого кота, який не показав себе таким героєм, як його співмешканець.

Пожежу встигли загасити, ніхто з родини не постраждав. Фото boredpanda.com

[L]"Дуже цікаво було дізнатися, що кіт повідомив родині про те, що сталося. Кіт сповістив їх дуже вчасно – лишилося достатньо часу… Якби він цього не зробив, усе могло б закінчитися інакше", – розповів керівник пожежної служби Тревор Грент.

Бостонський відділок поліції нещодавно зробив подарунок своєму талісману. Місцева кішка приблудилася до них, і як поліцейські не намагалися її відлучити, вона поверталася.

Полісмени називають її спецназівською кішкою. Та оскільки жоден зі способів не подіяв, працівники відділку вирішили змайструвати їй будиночок.

Поліцейські лишалися після роботи й ночами створювали архітектурне диво для кота. У будинку є ґанок для обідів, міцний дах та скляні вікна й двері.

Поліцейські вирішили змайструвати кішці будиночок.Фото boredpanda.com
Реклама:

Головне сьогодні