"Love Actually": Три історії про божевільні вчинки заради любові

— 25 березня 2017, 10:30

Що таке любов, як її знайти, чим заслужити та як не втратити – інформаційні ресурси дуже часто публікують думки психологів, соціологів та історії успішних людей, щоб допомогти іншим у цій справі.

Але трьом відчайдухам, які приголомшили усіх своїми божевільними вчинками заради любові, точно не потрібно жодних порад – вони самі знають, як здобути прихильність своєї половинки.

Для них не важило, перемогою чи поразкою завершиться їхня спроба освідчитися чи просто привернути до себе увагу. Про їхні милі, дивні та неймовірні історії тепер знає увесь світ.

Фото photoholic/Depositphotos

Австралієць стрибнув у річку з крокодилами, щоб дівчина пішла з ним в кіно

18-річний Лі Де Паау вирішив привернути увагу британської туристки й побився з нею об заклад, що спокійно собі пропливе у річці з крокодилами Джонстон, повідомляє 9news.

Юнак був напідпитку, але якби у нього вийшло, дівчина мала б сходити з ним у кіно.

Одразу як Лі стрибнув у воду, йому в руку вчепився крокодил. За словами очевидців, його розмір становив ледь не 3 метри.

Хлопцеві довелося відбиватися, доки крокодил його не відпустив. Юнак ледь доплив до берега.

Попри неприязнь величезної рептилії, Лі розповів журналістам, що не хоче, аби крокодила виловлювали і карали.

"Я бажаю йому довгого щасливого життя", – сказав хлопець.

Дівчина, до речі, несхвально поставилася до таких екстремальних загравань.

Фото loriklaszlo/Depositphotos

Білорус викрав трактор, щоб поїхати вночі до коханої

30-річний чоловік працював сторожем у фермерському господарстві й уночі, під час чергування, викрав трактор МТЗ-80, щоб з'їздити до своєї дівчини, йдеться на sb.by.

[L]Слідчий комітет порушив проти нього кримінальну справу за викрадення транспортного засобу.

"Він не мав ні посвідчення водія, ні навичок водіння. І все ж із сараю викрав трактор і поїхав на ньому на побачення, покинувши довірену йому територію без нагляду", – розповіла офіційна представниця управління Слідчого комітету Могильовської області Оксана Соленюк.

До дівчини в прилегле село закоханий ледь дістався, а на світанку, повертаючись назад, не впорався з керуванням і з'їхав в кювет.

Правда, трактор майже не постраждав, і горе-водій навіть зумів умовити знайомого механізатора витягнути його з кювету на іншому тракторі.

МТЗ витягли і поставили на місце, однак директор фермерського господарства, прийшовши на роботу, все одно помітив, що вночі технікою хтось користувався, і звернувся у правоохоронні органи.

Тепер Ромео втратив роботу і може отримати серйозне покарання.

Фото ia__64/Depositphotos

Китаянка розмістила рекламу на 900 таксі, аби зробити пропозицію хлопцеві

Мешканка китайської провінції Чжецзян викупила рекламу на 900 машинах таксі, щоб зробити пропозицію своєму коханому, повідомляє china.org.

Жінці довелося викласти понад 10 тисяч юанів (трохи більше 1100 доларів), щоб її пропозицію розмістили на 2 години на світлових табло дахів автомобілів.

"Чжан Цзяньфен, я хочу вийти заміж за тебе, чи наважишся ти одружитися зі мною?" – було написано на табло.

За інформацією місцевих видань, юнак погодився на пропозицію.

За інформацією місцевих видань, юнак погодився на пропозицію. Фото asiaone.com
Реклама:

Головне сьогодні