Дівчина поскаржилася на сексуальні домагання, а кривднику вручили за це торт

— 11 квітня 2017, 13:57

У місті Уайтхоллі, який знаходиться у штаті Пенсільванія, що у США, розгорівся величезний скандал з приводу сексуальних домагань на робочому місці.

18-річна Емілі Хаузер, яка працювала у ресторані Chili’s офіціанткою, поскаржилася на свого колегу 26-річного менеджера ресторану Джоша Девідсона, пише видання BuzzFeed.

Дівчина зазначила, що чоловік переслідував її більше двох років: дарував подарунки, відвідував у середній школі та навіть приходив до її будинку посеред ночі.

[L]"Він дарував мені гроші, квіти, листівки та речі, які я не приймала. Це змушувало мене почуватися дуже незручно, бо певна, що він чекав від мене чогось за ці подарунки", – пояснила Емілі виданню.

Останньою краплею для дівчини стало те, що Девідсон прийшов до неї додому о 2:30 ночі, щоб вручити листівку зі $100 всередині.

Після цього дівчина поскаржилася керівництву ресторану.

Chili’s провели розслідування, але, замість звільнення, Девідсон просто перейшов на роботу в іншу філію у місті Монтгомері.

Емілі розказала Buzzfeed, що Девідсон був популярним менеджером і персонал, ймовірно, звинуватив її у переведенні його в інше місце.

Саме тому в останній день у закусочній Уайтхолл Девідсону влаштували вечірку. Колеги спекли йому торт з написом "F*ck Emily Houser". Співробітники навіть розмістили фото торта в Instagram.

В останній день у закусочній Уайтхолл Девідсону влаштували вечірку. Колеги спекли йому торт з написом "F*ck Emily Houser"

Після такого інциденту в Chili’s усвідомили, що проблема серйозна і звільнили як Девідсона, так і співробітників, які пекли торт та виставляли його світлину в соцмережу.

"Я не хочу ніякої особистої вигоди від цього взагалі. Я просто хочу, щоб люди, які до цього причетні, зрозуміли, що вони роблять зле комусь", – пояснила Емілі.

Реклама:

Головне сьогодні