У Києві відкриють безкоштовний кінотеатр для пенсіонерів

— 19 квітня 2017, 14:39

На початку липня у Гідропарку в Києві відкриють кінотеатр просто неба "КіноСад Життєлюб", який буде безкоштовним для людей похилого віку.

На початку липня у Гідропарку відкриють кінотеатр, який буде безкоштовним для людей похилого віку. Фото colta.ru

Для цього реконструюють Зелений театр, який оснастять усім необхідним обладнанням та забезпечать програмою показів, повідомляє КМДА.

[L]Літній кінотеатр – винятково благодійний проект, який буде муніципальною власністю, тож комерційна діяльність на території кінотеатру проводитися не буде.

Ініціатором проекту в 2015 році виступила благодійна організація "Життєлюб", яка займається допомогою літнім людям столиці.

"Життєлюб" упродовж 2 років за допомогою друзів і волонтерів проводила збір коштів на запуск будівництва об’єкта.

"КіноСад Життєлюб" – це open-air hub для людей похилого віку – життєлюбів, та багатофункціональна платформа, яка об’єднує у собі і танцювальний майданчик, і концертну, театральну та кіно-зали під відкритим небом", – розповів ініціатор проекту Гарік Корогодський.

Це – територія для проведення різних майстер-класів і освітніх програм, зони сімейного відпочинку, платформи для знайомств і спілкування людей похилого віку, унікальний арт-об’єкт і нова пам’ятка на карті Києва. Наше завдання – залучити якомога більше людей до благочинності та меценацтва, і, я певен, це вдасться".

Реконструкція, технічне оснащення та арт-оформлення коштують 5,5 млн грн.

Реклама:

Головне сьогодні