"Міст на Троєщину" увійде в німецький посібник як невдалий архітектурний проект

— 6 квітня 2017, 15:19

Подільсько-Воскресенський міст у Києві став об'єктом дослідження для фахівців з Німеччини як невдалий архітектурний проект, аналіз якого зробили для створення практичного посібника з планування та будівництва великих мостів.

Подільсько-Воскресенський міст у Києві став об'єктом дослідження для фахівців з Німеччини як невдалий архітектурний проект. Фото sockraina.com

Одна із причин, чому Федеральне міністерство транспорту Німеччини обрало Подільсько-Воскресенський міст як приклад, якому не варто слідувати, – його будівництво було розпочато ще у 1993 році та не завершене й досі, йдеться на DW.

6 квітня у Києві міністр транспорту Німеччини Александер Добріндт зустрінеться з міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном і представить технічно-фінансової експертизи Подільсько-Воскресенського мосту ("мосту на Троєщину"), яка була проведена німецькими фахівцями.

[L]На виконання цієї експертизи Німеччина виділила 200 тисяч євро.

Посібник міститиме рекомендації для планування та будівництва великих мостів на німецьких автомобільних трасах.

Вони, на думку упорядників видання, мають допомогти у майбутньому оцінити ризики та уникнути помилок, яких було допущено при плануванні у тому числі Подільсько-Воскресенського мосту.

Експертиза включає також аналіз можливостей завершення цього проекту.

Раніше "УП.Життя" публікувало звернення культурних діячів з приводу руйнування Потьомкінських сходів в Одесі.

Також повідомлялося, що проекти Івано-Франківська і Костянтинівки виграли €15 000 на створення лабораторії та публічного простору.

Крім того, українець переміг у конкурсі казкових архітектурних проектів.

А історія архітектора, який за 44 роки перетворив бетонний завод на оселю приголомшила людей у всьому світі.

Реклама:

Головне сьогодні