Як обрати літній табір для дитини?

Як обрати літній табір для дитини?

Програма

Програма табору − чи не найголовніший критерій його оцінки. Протягом зміни дитина має не лише розважатися, але й розвиватися та дізнаватися щось нове і корисне. Тому важливо розуміти, у чому полягає програма відпочинку, хто її автор і чим перебування у таборі піде дитині на користь.

Британський табір у Карпатах − це альтернатива мовним таборам за кордоном. Повністю англомовна програма розроблена спеціалістами з Великобританії та спрямована на швидке подолання дитиною мовного бар’єру в спілкуванні англійською. А комбінація інтерактивних уроків з англомовними розвагами робить навчання захоплюючим і непомітним.

Безпека

Не менш важлива вимога до дитячих таборів, яка гарантує комфорт учасникам та спокій батькам − це безпека на території. При виборі місця відпочинку для дитини звертайте увагу на розташування табору, наявність у ньому охорони та медичного персоналу.

Британський табір "Карпати" проходить в елітному відпочинковому комплексі в екологічно чистій зоні Карпат. Територія табору відповідає усім критерієм безпеки та цілодобово охороняється, а поруч із дітьми завжди присутні керівники, вожаті й лікар, до того ж на весь час перебування у таборі розповсюджується медичне страхування.

Проживання

Від умов у таборі залежить не лише безпека, але й настрій учасників. Дитячі кімнати мають бути просторими і новими або відремонтованими та мати все необхідне для комфортного проживання та ігор.

У Британському таборі в Карпатах діти проживають у нових еко-котеджах, у кімнатах зі зручностями, розрахованими на 3 осіб. До послуг школярів уся інфраструктура та персонал відпочинкового комплексу.

Харчування

Харчування у таборі має бути повноцінне та збалансоване − не менше ніж три рази на день та обов’язково з гарячими стравами. Ви також маєте бути впевнені у якості продуктів і у тому, що за потреби дитині організують спеціалізоване меню.

В основі меню у Британському таборі − фермерські продукти, вирощені в екологічно чистій зоні Карпат. Діти харчуються смачними, корисними та поживними стравами 5 разів на день на літній терасі ресторану, звідки відкривається мальовнича панорама карпатських гір.

Перша зміна табору стартує вже 5 червня! Дізнатися деталі та зареєструватися можна за посиланням: goo.gl/rr4srM

Спорт і оздоровлення

Зазвичай на цей пункт батьки звертають набагато менше уваги. А дарма − адже повноцінний відпочинок має приносити не лише яскраві враження, а й користь здоров’ю, тож в ідеалі у таборі має бути інфраструктура для занять спортом та оздоровлення.

На відміну від більшості інших дитячих таборів в Україні, у Британському таборі в Карпатах для оздоровлення є всі можливості: тенісні корти та спортивні майданчики, професійні тренери, 5 басейнів із лікувальною термальною водою та навіть джерело цілющої мінеральної води.

Активності

При виборі табору заздалегідь дізнайтеся, чим дитина буде зайнята протягом дня. Програма має передбачати корисні та розважальні активності, щоб учасники не нудьгували, постійно дізнавалися щось нове та весело проводили час з однолітками.

Керівники Британського табору потурбувалися, щоб кожен день для школярів проходив максимально цікаво та насичено. На кемперів чекають творчі майстер-класи, джип-тури та кінні прогулянки Карпатами і навіть англомовна екскурсія древнім замком, а також традиційні дискотеки та вечори у багаття.

Команда

Команда табору − це вожаті, викладачі, психологи, керівники і медичний персонал табору. Всі ці люди мають бути першокласними спеціалістами з відповідною освітою, сертифікацією та досвідом роботи, щоб забезпечити дитині якісний відпочинок.

У Британському таборі діти постійно знаходяться під наглядом спеціалістів − сертифікованих викладачів і вожатих з України, Великобританії та Канади, керівників із багаторічним досвідом роботи, професійних спортивних інструкторів та кваліфікованого медичного персоналу.

Засновники табору

Наостанок непогано було б дізнатися про засновників та керівників табору, їх досвід в організації дитячого відпочинку та відгуки про роботу табору, щоб упевнитися, що ви пропонуєте своїй дитині найкращий варіант літніх канікул.

Британський табір "Карпати" − це проект компанії STUDY.UA, яка має 20 років досвіду в організації навчання та відпочинку для школярів. Щороку близько 1000 батьків довіряють STUDY.UA відпочинок своїх дітей та можуть надати прекрасні рекомендації.

Під час розробки нової програми експерти врахували усі побажання батьків, щоб Британський табір у Карпатах відповідав усім критеріям якісного, корисного та безпечного відпочинку.

Перша зміна табору стартує вже 5 червня! Дізнатися деталі та зареєструватися можна за посиланням: goo.gl/rr4srM

Реклама:

Головне сьогодні