Лабрадору Фушіну лише місяць, а він уже патрульний поліцейський Тайваню

— 13 червня 2017, 17:36

Наймиліше у світі поліцейське цуценя на ім'я Фушін готується виконувати надзвичайно відповідальну роботу – виявляти кров на місцях злочину.

Наймиліше у світі поліцейське цуценя на ім'я Фушін. Фото police.ntpc.gov.tw

Маленький, милий та надзвичайно привабливий песик уже встиг стати секретною зброєю поліцейського відділку Тайваню, йдеться на The Daily Mail.

Уперше світлини собаки з'явилися у мережі 8 червня, через місяць після його народження й одразу закохали у нього мільйони людей в усьому світі.

Фото police.ntpc.gov.tw

[L]Ім'я Фушін означає "щасливчик". У собаки є п'ятеро чорнявих братів, які складуть йому компанію у підготовці до поліцейського майбутнього. Вони вчитимуться відстежувати наркотики.

Батьки Фушіна та його братів – також поліцейські собаки. Вони працюють у відділку в Тайпеї.

"Якщо зважати на те, як цуценя поводиться зараз, Фушін стане амбітним та сміливим собакою. Він дуже особливий. Ми тренуватимемо його визначати кров по запаху, а потім він асистуватиме поліцейським, які переслідуватимуть злочинців, які тікатимуть із місця злочину", – розповів капітан Пен.

"Він може заснути просто під час їжі, а потім прокинутися й продовжити їсти так, ніби нічого не трапилося. Чи може взагалі бути щось миліше", – додав Пен.

Фото police.ntpc.gov.tw
Фото police.ntpc.gov.tw
Фото police.ntpc.gov.tw
Фото police.ntpc.gov.tw
Фото police.ntpc.gov.tw
Реклама:

Головне сьогодні