На закупи і в парк автобусом: Самостійні собаки вміють більше, ніж думають господарі

— 23 червня 2017, 17:40

Пес Пітучо із Бразилії та американський собака Екліпс щодня самостійно ходять за покупками в зоомагазин та їздять на прогулянку на громадському транспорті.

Чорнявий пес Пітучо щодня приходить у той самий зоомагазин і чекає, доки йому дадуть улюблений корм, йдеться на The Dodo.

[L]Потрібна упаковка стоїть вище, ніж може дістати собака, тож він гавкає доти, поки працівник магазину не підійде і не допоможе йому.

Щойно Пітучо отримує бажане, він чемно виляє хвостом і йде із зоомагазину.

Звісно, харч дістається йому не задурно – у магазині є спеціальний рахунок, який, маючи вільну хвилинку, приходять і оплачують власники пса-шопоголіка.

До речі, собака залюбки ходить по продукти не лише для себе. У його родині живуть також кіт і канарки.

На відміну від великої родини улюбленців Пітучо, його колега із Сіетла Екліпс у сім'ї сам.

Точніше сама – Екліпс дівчинка, яка любить просто собі взяти і поїхати на прогулянку міським автобусом, йдеться на Reddit.

Екліпс дівчинка, яка любить просто собі взяти і поїхати на прогулянку міським автобусом. Фото boredpanda.com

Усе почалося з того, що чекаючи громадського транспорту на зупинці, власник собаки закурив. Як це часто трапляється, одразу приїхав автобус.

Екліпс, не чекаючи, доки власник докурить цигарку, заскочила всередину й сіла на сидіння. Двері зачинилися й автобус поїхав.

Екліпс сама вийшла на кінцевій зупинці у парку, а її власник приєднався трохи пізніше. Тепер вони роблять так дуже часто. Тим паче, що тепер усі водії маршруту знають про самостійну собаку й упізнають її у своєму транспорті.

Реклама:

Головне сьогодні