Дівчина, що пережила булінг через родимки на тілі, готується стати Міс Всесвіт

— 29 червня 2017, 16:05

20-річна Евіта Дельмундо із Малайзії роками страждала від цькувань через густо вкрите великими родимками обличчя й тіло, а тепер бере участь у Міс Всесвіт Малайзія.

20-річна Евіта Дельмундо із Малайзії роками страждала від цькувань через густо вкрите родимками тіло. Фото cdn.rula.co.id

Однокласники дражнили дівчину "монстр" та "печиво з шоколадною крихтою" через особливість її зовнішності, йдеться на The Daily Mail.

"У початкових класах ніхто не хотів зі мною дружити. Доходило до того, що вчитель просив однокласників допомогти мені у чомусь, а вони перешіптувалися, не розуміючи, навіщо. Моє серце було розбите – я сама відмовлялася від будь-якої підтримки однолітків. Я росла самітницею", – пригадує дівчина.

[L]У старшій школі від булінгу вона страждала менше й ставала впевненішою у собі. Евіта навіть не погодилася на складну операцію, коли лікарі пропонували їй видалити найпомітніші родимки.

Тоді фахівці попередили дівчину, що хірургічне втручання може викликати ускладнення.

Будучи 16-річним підлітком, дівчина вирішила "прийняти своє тіло таким, яким воно було їй подароване".

Евіта почала брати уроки вокалу й гри на гітарі – це допомогло їй більше вірити у власні сили.

No words can make me fall down 😊❤only God words is powerful 🌸

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo💋 (@evita_delmundo) on Jun 19, 2017 at 9:13pm PDT

"Я навчилася приймати свої родимки та любити себе. Повільно крок за кроком я йду до сприйняття своєї унікальності", – розповідає Евіта.

Пізніше лікарі припускали, що вкрите родимками тіло може бути ознакою захворювання шкіри, але потім аналізи показали, що це звичайні мушки.

Зараз дівчина працює у кав'ярні та готується до конкурсу Міс Всесвіт Малайзія, відбірний етап до якого успішно пройшла.

Go fight for it no one will stop you 😊❤

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo💋 (@evita_delmundo) on Jun 13, 2017 at 4:08am PDT

Дівчина сподівається, що її життя може надихнути інших на прийняття власного тіла.

Евіта вважає, що навіть якщо вона не пройде далі у конкурсі краси, це не похитне її самовпевненості й вона далі продовжуватиме "розширювати межі стандартів краси".

Who you ?🐱

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo💋 (@evita_delmundo) on May 27, 2017 at 2:45am PDT

"Судді конкурсу Міс Всесвіт запитували у мене, як я створюватиму позитивній імідж Малайзії за кордоном, якщо я переможу і представлятиму свою країну. А я просто схрещую пальці. Якщо не пройду далі – для мене завжди знайдеться дуже багато можливостей", – додає Евіта.

Реклама:

Головне сьогодні