5-річна мала, яку оштрафували за лимонад, отримала сотні пропозицій роботи

— 24 липня 2017, 16:51

Дівчинка, за яку заступився весь світ, після того, як на неї нагримав поліцейський за продаж лимонаду під час музичного фестивалю, у свої 5 років отримала сотні пропозицій підробітку під час різних масових подій.

Фото mcgphoto/Depositphotos

Минулого тижня дівчинка продавала лимонад під час заходу Lovebox, а поліцейський, звинувативши її у комерційній діяльності в недозволеному місці, виписав штраф на £150.

Дитина розплакалася, а полісмен перепросив за свій вчинок. У відділку скасували штраф, а весь світ став на захист маленької дівчинки.

[L]Її батько, Андре Спайсер, написав у Twitter вдячний пост, розповівши, що вся родина розчулена дуже доброю реакцією людей.

"Сотні фестивалів, магазинів та інших бізнес-організацій запропонували нам можливість поставити свою "точку" продажу лимонаду в них… Діти мають право продавати лимонад, власноруч створені комікси, вирощені спільно з батьками овочі, – написав Андре.

Продаючи щось на власному стенді, діти вчаться ділитися своїми інтересами, ставати впевненішими та реагувати на потреби суспільства. Цього літа буде чудово побачити дітей і молодь на фестивалях і ярмарках по всій країні – вони показуватимуть, що хорошого можуть зробити".

Реклама:

Головне сьогодні