Їсти гідно. Усім будинкам для літніх людей Київщини замінили посуд

— 26 липня 2017, 12:38

Ми уже писали про те, якою здивованою була голова благодійного фонду Let's help Ольга Бондаренко, коли побачила, що бабусі і дідусі у будинках для людей похилого віку їдять з такого ж металевого посуду, що і собаки в притулках.

Тому півроку тому організація поставила собі амбітну мету – за три роки повністю реформувати 12 геріатричних центрів Київщини.

Геріатричний центр, Горностайпіль

Замінити усе: від посуду до системи комунікацій, закупити функціональні автоматизовані ліжка і зробити косметичний ремонт. Реформа коштує 30 млн грн.

26 липня фонд святкує перше півріччя програми "Гідна старість".

За цей час їм вдалося повністю замінити посуд на новий фарфоровий у всіх будинках для літніх людей Київської області. Це 591 людина.

Будинок для людей похилого віку, с. Грузьке

[L]На 100% забезпечили цілодобовий доступ стареньким до питної води: закупили і воду, і кулери.

"Цей та інші кроки вже ініціювали внутрішні зміни у наших підопічних: у спілкуванні, бажаннях, поведінці. Знаєте, що зараз просять бабусі, коли ми запитуємо, що привезти наступного разу? Нізащо не здогадаєтесь! Парфуми та плойки!:)йдеться на сторінці фонду. –

Тому що нові ліжка, постільна білизна, рушники та новий декор в кімнатах "змушують слідкувати за собою та жити"! ЦЕ - ПЕРЕМОГА для всіх нас!".

"Ми щодня працюємо над тим, щоб у нашій країні не було страшно старіти", – каже голова фонду Ольга Бондаренко.

Для збільшення клікніть на картинку
Реклама:

Головне сьогодні