Дівчина, що веде блог про здоров’я, отруїлася під час запису відео

— 3 липня 2017, 13:47

Відеоблогерка Zhang помилково отруїлася під час запису ролика про користь споживання алое вера.

Річ у тім, що 26-річна дівчина переплутала алое вера із американською агавою, йдеться на The Independent.

Під час запису відео "Бенкет з алое вера" Zhang тримала в руках два величезних стебла та відкушували великі шматки рослини. Дівчина швидко зрозуміла, що щось відбувається не так, тому що відчула гіркий присмак, нехарактерний для алое вера.

Американська агава, яку насправді їла блогерка – отруйна і може викликати подразнення як внутрішніх органів, так і зовнішньої поверхні тіла.

Шкіру дівчини майже одразу вкрили висип й пухирі. Їй довелося витримати кілька етапів промивання шлунка, щоб позбутися усіх рештків рослини.

Агава містить кристали оксалату кальцію, кислотні олії, сапоніни та інші сполуки, які є серйозними подразниками для організму людини.

Алое вера по суті не є шкідливими, єдиний негативний ефект, який воно здатне викликати – пронос у разі надмірного споживання.

[L]Блогери, які експериментують зі здоровою їжею, часто радять алое вера для тих, хто займається спортом. Переважно рослину споживають попередньо прибравши зовнішню шкірку. Алое додають у смузі та салати.

Блогерка Zhang – не перша, кому довелося ризикувати своїм життям заради популярного ролика на YouTube. Якщо пригадати попередні випадки, то 26-річній дівчині навіть дуже пощастило.

Минулого тижня вагітна жінка застрелила свого чоловіка із 50-каліберної зброї під час запису ролика для відеоблога. Пара думала, що куля не прострелить книжку, яку чоловік тримав на рівні грудей.

Крім того, двоє мешканок Харківщини у нетверезому стані загинули в автокатастрофі під час онлайн-трансляції в Instagram.

Раніше також повідомлялося, що на Дніпропетровщині 11-річний хлопчик підпалив себе заради зйомки відео на YouTube.

Хлопчик облив себе займистою речовиною та підпалив, 2 товаришів знімали все це на відео. Дитина мала 60% опіків тіла.

Реклама:

Головне сьогодні