19-річна дівчина застрелила хлопця під час зйомки відео на YouTube

— 29 червня 2017, 13:46

Жителька Міннесоти Моналіза Перез (19 років) під час запису ролика на YouTube ненавмисне вбила свого хлопця, стріляючи у книжку, яку 22-річний Педро Руїз, тримав на рівні грудей.

Моналіза Перез (19 років) під час запису ролика на YouTube ненавмисне вбила свого хлопця. Фото heavyeditorial.com

Чоловік думав, що книга зупинить кулю й у них вийде видовищне відео для YouTube, яке збере багато переглядів, повідомляє CNN.

Моналіза на 7 місяці вагітності, у пари уже є одна дитина. За словами дівчини, стріляти у книгу її просив саме Педро. Адвокати наполягають, що ідея записати таке відео належала саме убитому.

Він переконав дівчину, що нічого страшного не трапиться, показавши їй пошкоджену, але не продірявлену книгу, на якій він раніше випробовував постріл.

Моналіза на 7 місяці вагітності, у пари уже є одна дитина. Фото thesun.co.uk

"Вони були закохані, любили одне одного. Це просто якесь шаленство – щось пішло не так. Цього не повинно було статися. Взагалі не мало бути цього жаху", – розповіла тітка Моналізи пресі.

[L]Перез стріляла із 50-каліберного пістолета Desert Eagle. Парамедики констатували смерть від кулевого поранення у груди.

Моналізі було висунуто звинувачення у вбивстві другого ступеня тяжкості. Їй загрожує до 10 років позбавлення волі й штраф до $20 000.

Суд розпочнеться 5 липня, а до цього жінку відпустили під заставу із забороною мати вогнепальну зброю та зобов'язанням повідомляти про кожен свій крок адвоката.

Відео долучено до кримінальної справи як доказ.

22-річний Педро переконав дівчину, що нічого страшного не трапиться. Фото theepochtimes.com

Раніше повідомлялося, що на Дніпропетровщині 11-річний хлопчик підпалив себе заради зйомки відео на YouTube.

Хлопчик облив себе займистою речовиною та підпалив, 2 товаришів знімали все це на відео. Дитина мала 60% опіків тіла.

Реклама:

Головне сьогодні