Час і місце неважливі: Наречена годувала груддю на весільній церемонії. ФОТО

— 31 серпня 2017, 16:08

24-річна бразилійка Даніллі Катсуе з міста Куяба виклала у соцмережі відверті фото годування тримісячної дитини груддю до та під час власної весільної церемонії.

Фото dailymail.co.uk

Жінка вважає, що час і місце для грудного годування не мають значення, тож вона дозволила фотографові Моніці Карвало оприлюднити знімки, йдеться на The Daily Mail.

"Я все-таки спершу боялася викладати світлини публічно, тому що не була впевнена, що люди погодяться з тим, що це дуже красиво. На щастя більшості сподобалися світлини. Багато хто відгукнувся словами вдячності і казав, що ми зробили гарну роботу", – розповіла Даніллі.

Фото dailymail.co.uk

[L]Своєю фотосесією наречена намагалася показати, що не мають значення не просто місце і час, коли потрібно погодувати груддю – також не варто зважати на тих, хто спостерігає за цим.

Із привітаннями, подяками, відгуками про "неймовірні", "ідеальні", "чудові" фото, у яких так багато любові, на наречену "посипалися" й осудливі коментарі про те, що дитина могла б і почекати, доки мине церемонія.

Коментатори також зауважували, що немовля на церемонії укладання шлюбу – це неприпустимо, а Даніллі просто хотіла привернути до себе увагу.

Фото dailymail.co.uk
Фото dailymail.co.uk
Фото dailymail.co.uk
Реклама:

Головне сьогодні