Бейонсе, Клуні, Тімберлейк, Опра на марафоні зібрали $44 млн для жертв ураганів

— 18 вересня 2017, 11:52

Американські зірки зібрали $44 мільйони під час телевізійного марафону "Рука в руку" ("Hand in Hand"), організованого на підтримку жертв ураганів Харві та Ірма.

Марафон "Hand in Hand". Фото people.com

Відомі американці прийшли у телестудію та у прямому ефірі приймали телефонні дзвінки американців для пожертв на відновлення постраждалих будинків та цілих регіонів, йдеться на ABC.news.

Протягом телемарафону стало відомо, що компанія Apple пожертвувала $5 мільйонів, а гравці баскетбольної асоціації NBA дали $500 тисяч (кожен професійний боксер NBA зробив пожертву, деякі сягали $20 тисяч).

"Ми зібралися, щоб висловити свою любов людям, яких спустошили урагани, – сказав під час події музикант Стіві Вандер.

Коли любов стає дією, у неї немає розрізнення кольору шкіри, етносу, релігійних переконань та політичних уявлень. Це просто любов".

[L]Багато зірок, виступаючи під час телемарафону, говорили про складну політичну ситуацію у США, наприклад Бейонсе розповіла, що "немає жодного випуску новин, який можна було б подивитися без повідомлень про насилля та расизм у США".

"І коли тобі здається, що далі уже нікуди, природні катастрофи руйнують все ще сильніше, масово шкодять людям та змінюють їхні життя назавжди, забираючи домівки, школи, лікарні, – додала Бейонсе.

Природні катаклізми не дискримінують – їм байдуже, чи ти є емігрантом, чорношкірим, азійцем чи іспанцем, євреєм чи мусульманином, багатієм чи злидарем. Це не має значення, якщо ти опинився в осередку трагедії, де всі мають бути разом".

Фото people.com

У телемарафоні взяли участь Керрі Вашингтон, Опра Вінфрі, Шер, Леонардо Ді Капріо.

Джастін Тімберлейк під час трансляції розповідав приголомшливі історії постраждалих від ураганів людей. Він також модерував включення з різних адміністративних центрів штатів США.

У Нешвілі виконавці Usher та Blake Shelton співали відомий хіт Ben E. King'а "Stand By Me" ("Лишайся зі мною").

Фото abc7chicago.com

Пуерто-риканський музикант Луїс Фонсі та американська співачка Торі Келлі виконали легендарну "Hallelujah".

"Це те, що ми можемо дати людям цього вечора. Нам не вдасться повернути те, що вони втратили, але ж ми можемо допомогти зробити крок уперед та зробити тверде підґрунтя для їхнього наступного кроку. Це те, чого вони потребують", – зауважив актор Меттью Макконехі.

Фото variety.com

На телефонні дзвінки американців також відповідали Джастін Бібер, Джордж Клуні, Брюс Вілліс, Джулія Робертс.

Комік Біллі Крістал завершував марафон словами "Це дійсно те, чим насправді є Америка".

Фото extratv.com

Реклама:

Головне сьогодні