У Данії придумали, як заманити сучасних людей у ліс, та не нашкодити деревам. ФОТО

3917
28 вересня 2017

У Данії реалізують дуже цікавий проект паркової архітектури.

 У Данії придумали, як заманити сучасних людей у ліс

Перед студією EFFEKT поставили завдання створити у лісі Глісангедель-Клостер, що на південь від Копенгагена, прогулянкову зону, при цьому так, щоб не постраждали лісові насадження.

Звивистий маршрут протяжністю 600 м закінчується оглядовою баштою, яка дозволяє подивитися з висоти пташиного польоту на 360° на ліс та горбистий ландшафт, характерний для регіону.

Спіраль спостережної башти, яка повторює форму пісочного годинника, довжиною 45 метрів.

 Звивистий маршрут протяжністю 600 м закінчується оглядовою баштою

Маршрут частково підвішений на дерева. Високі пішохідні доріжки у районі старих дерев лісу, а нижня стежка проникатиме через молоді райони.

Проект здадуть у експлуатацію до кінця 2018 року.

Проект здадуть у експлуатацію до кінця 2018 року
 
 
 
 
 
 
 

powered by lun.ua