У селі Волоському замість монумента червоноармійцю поставили волоський горіх

— 25 жовтня 2017, 12:47

У суботу, 21 жовтня, у селі Волоське Дніпропетровської області відкрили 3-метровий пам'ятник волоському горіхові.

Монумент розташований на місці, де раніше стояв пам'ятник командиру червоноармійських загонів часів громадянської війни 1917 – 1922 років Григорію Котовському.

[L]Світлиною нової пам'ятки ділилися користувачі на Facebook. Місцеві мешканці одразу помітили, що пам'ятник більше нагадує величезний розріз черепа людини, з якого видніються дві півкулі головного мозку.

"Можна продати новостворений пам'ятник музею палеонтології чи провести перемовини з ректоратом якось медичного вишу для передачу монумента у якості експонату на кафедру анатомії людської голови. А ще точно зрозуміло одне: гарна ініціатива людей яким не байдужий сьогоднішній день славного історичного села Волоське загрузла в непрофесіоналізмі та несмаку", – написав у Facebook Фідель Сухоніс.

Під час відкриття також виступав сільський жіночий хор у супроводі акордеоніста. Неподалік від пам'ятника посадили молоді волоські горіхи.

Раніше повідомлялося, що у Бердянську погруддя радянського політика Фелікса Дзержинського перетворили на пам’ятник українському полковнику Максиму Кривоносу.

Реклама:

Головне сьогодні