Дівчина із синдромом Дауна уперше візьме участь у конкурсі "Міс США"

— 28 листопада 2017, 14:46

22-річна Мікайла Холмгрен стала першою дівчиною із синдромом Дауна, яка візьме участь у конкурсі краси "Міс США".

Дівчина здобула 2 нагороди конкурсу Міс Міннесота і змогла показати іншу сторону людей із синдромом Дауна, йдеться на BuzzFeed.

"Коли ви усміхаєтеся і танцюєте, люди дивляться на вас і також усміхаються. Ви самовіддані та здатні долати перешкоди з усмішкою на обличчі і хвилюванням у серці", – сказала виконавча директора конкурсу Деніз Уоллес Хейткамп.

"Я була шокована, я плакала. Я перейшла з конкурсу для людей з особливими потребами до найбільшого конкурсу краси у світі. Це просто якесь безумство, – розповіла Мікайла.

На мене чекає ще багато роботи попереду. Ми з мамою ходили по магазинах, готуючись до інтерв'ю, робили макіяж і зачіску. Подивіться на моє обличчя!".

[L]Із 6 років Мікайла Холмгрен займається танцями, тому виступати перед публікою для неї – звична справа.

"Танці – це спосіб підтримувати форму і висловлювати себе. Це мій талант, і я хочу показати людям, чого можу досягти ще", – додала Холмгрен.

У 2015 році дівчина перемогла на конкурсі "Дивовижна Міс Міннесота" для людей з генетичними аномаліями та фізіологічними відхиленнями.

Після цього її покликали на "Міс Міннесота". Маму дівчини довелося довго вмовляти, щоб подати заявку на участь.

"Я написала, що у донькисиндром Дауна думаючи, що вони не візьмуть її, але організатори вирішили, що Мікайла повинна взяти участь у конкурсі. Мені знадобилося кілька тижнів, щоб зрозуміти значення конкурсу, яке він має для моєї доньки", – розповіла її мама Санді Холмгрен.

"Я далі займатимуся танцями і моделінгом. У мене велике майбутнє", – додала Мікайла.

Реклама:

Головне сьогодні