Японcький багатій влаштував гучну вечірку, коли дізнався, що помирає від раку

— 13 грудня 2017, 12:49

Коли бізнесмен із Японії Сатору Анзакі дізнався, що у нього остання стадія раку, він не пошкодував грошей, аби добряче гульнути на вечірці з друзями та близькими.

Сатору Анзакі. Фото japantimes.co.jp

На прощальну гулянку 80-річний екс-президент машинобудівного гіганта Komatsu покликав тисячу гостей – родичів, бізнес-партнерів, шкільних друзів, повідомляє ВВС.

Влаштувати гулянку він вирішив після того, як у жовтні дізнався, що у нього фінальна стадія раку жовчного міхура.

Щоб ніхто не пропустив нагоди відвідати його прощання, Сатору Анзакі дав оголошення у газеті.

[L]Японський багатій орендував залу у токійському готелі, яка вмістила тисячу гостей. Приміщення було прикрашене речима й світлинами, які нагадували про різні періоди життя чоловіка.

Сатору Анзакі сам "розворушував" гостей на святі й майже кожному подав руку, аби подякувати.

"Я радий, що можу сказати "дякую" людям, яких зустрів у житті. Це був дуже веселий захід. Я сам страждаю від хвороби, тому вечірка змусила мене замислитися над тим, як прожити залишок свого життя", – сказав Анзакі.

Раніше художниця Бетсі Девіс, у якої була невиліковна хвороба Лу Геріга, влаштувала прощальну вечірку для друзів з одним правилом: тільки без сліз.

Вона стала першою каліфорнійкою, яка згідно із новим законодавством штату, завершила життя, прийнявши під наглядом лікарія смертельну дозу препаратів.

Реклама:

Головне сьогодні