Цукерберг розповів, навіщо у стрічці Facebook буде більше місцевих новин

— 30 січня 2018, 14:58

Користувачі Facebook відтепер бачитимуть більше місцевих новин.

Марк Цукерберг. Фото fortune.com

Про це засновник соцмережі Марк Цукерберг розповів на своїй сторінці у Facebook.

[L]"Ми робимо серію оновлень для того, аби показати більш якісні новини, які заслуговують довіри. Минулого тижня ми зробили оновлення, завдяки якому у стрічці з'являються новини від ресурсів, яким довіряють більше у суспільстві. Тепер наше нововведення – дати більше можливостей для новин від локальних ресурсів", – написав Цукерберг.

За словами Цукерберга, користувачі постійно звертаються до розробників із тим, що хочуть бачити більше місцевих ноивин на Facebook, оскільки вони допомагають краще орієнтуватися у подіях, які впливають на їхнє життя.

"Коли я подорожував у США минулого року, люди потсійно говорили мені, як багато ми матимемо спільного, якщо зможемо подолати деякі із найбільш гострих національних проблем. Люди казали мені, що якби вдалося знизити градус на проблемах, які обговорюються, а сфокусуємося на місцевих темах – ми разом зможемо досягти більшого", – додав Цукерберг.

Засновник Facebook розповів, що починаючи із 29 січня 2018 року соцмережа показуватиме більше новин із ресурсів міст та містечок користувачів. Тож якщо вони стежать за місцевими виданнями, ці дописи з’являтимуться першими у загальній стрічці.

Зараз оновлення працює для США, однак надалі розробники планують розширювати його географію.

Реклама:

Головне сьогодні