Безкоштовний проїзд за поцілунок і шлюб уночі. Як можна розважитися на Валентинів день

— 13 лютого 2018, 16:12

14 лютого у столиці закохана пара зможе виграти безкоштовний проїзд трамваєм лише за поцілунок.

Фото Nikodash/Depositphotos

Хто не схоче цілуватися привселюдно – зможе випробувати долю і взяти участь в лотереї, виграш за яку – проїзний на трамвай до кінця лютого.

Акція розпочнеться 14 лютого о 8:00 у вестибюлі станції швидкісного трамвая "Політехнічна".

Тим, хто націлує собі безкоштовний проїзд, варто пам’ятати, що він діятиме лише на Борщагівській лінії швидкісного трамвая тільки 14 лютого 2018 року.

[L]Лотерею та поцілунки оцінюватиме спеціально створена команда працівників Борщагівської лінії швидкісного трамвая та співробітників служби зв"язків з громадськістю КП "Київпастранс".

Того ж дня, 14 лютого, об 11:40 усі закохані у Київ можуть прийти на станцію метро "Майдан Незалежності" на відкриття спільного проекту Київського метрополітену та мультфільму "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила".

З 14 лютого по 31 березня у вагонах одного з потягів Куренівсько-Червоноармійської (синьої) лінії метро розміщуватимуться банери, на яких головна героїня мультфільму "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила", київська принцеса Міла, розповідатиме про свої улюблені місця рідного міста.

14 лютого на станції метро "Майдан Незалежності" пасажирів чекає фотосесія, сувеніри від мультфільму "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила".

Вхід на станцію традиційно за жетонами.

У Валентинів день і навіть вночі всі закохані зможуть подати до відділу державної реєстрації актів цивільного стану (РАЦСу) заяву про реєстрацію шлюбу та зареєструвати шлюб, якщо він призначений у цей день.

РАЦСи 14 лютого 2018 року працюватимуть з 08:00 до 24:00.

Участь беруть усі відділи державної реєстрації актів цивільного стану областей та міста Києва. Перелік відділів шукайте за лінком.

Реклама:

Головне сьогодні