Ризикни бути іншим. BMW X2 на Ukrainian Fashion Week®

— 21 лютого 2018, 10:22

Компанія "АВТ Баварія Україна", офіційний імпортер BMW в Україні, традиційно підтримала український тиждень моди прет-а-порте та здивувала гостей цьогорічного зимового сезону найсміливішим втіленням автомобілів BMW X.

Головна локація Ukrainian Fashion Week – Мистецький Арсенал, зустрічала пошановувачів модної індустрії экпозицією перших в історії BMW X2. Яскраві колірні рішення автомобільної новинки: металік золотого кольору та глибокий синій, не залишили байдужим жодного відвідувача та підкреслили стрімкі обриси кузова купе з потужною конструкцією лінійки X.

Роздзинкую дзеркального стенду стала інтерактивна сладова, яка вмикалась за допомогою QR-коду та мобільного додатку Shazam. Переглянувши рекламний відео-ролик, можна було випробувати свої дизайнерські вміння та створити власний віртуальний BMW X2.

Окрім основного місцяпроведення заходу, новий член сімейства X продемострував своїм майбутнім власникам бездоганну якість усіх деталей на закритому fashion-шоу бренду Lake Studio, який відбувся на першому поверсі бізнес-центру "Торонто".

Автомобіль продефілював подіумом, відкриваючи модний показ нової колекції дуєту дизайнерів Олесі Кононової та Анастасії Рябоконь. Сірі бетонні стіни та підлога послужили чудовим контрастом для привабливого образу новинки вогняно-помаранчевого кольору.

Екстравертована форма моделі у поєднанні з її динамічними контурами створює надзвичайно спортивний характер. У той же час, її вражаючі пропорції та унікальний інноваційний дизайн забезпечують винятковий зовнішній вигляд: легендарна трапецієвидна роздвоєна решітка радіатора, вперше перевернута саме на цій моделі, тепер розширена зверху вниз, а логотипи бренду, додатково розміщені на задніх стійках даху, покликані нагадати про легендарні моделі минулого 2000 CS і 3.0 CSL.

Новий BMW X2 слідує своїм власним шляхом - що він і демонструє. Цей автомобіль ідеально підходить для всіх, хто хоче вивчити нові напрямки та поринути у світ абсолютної винятковості.

PROMOTED

Реклама:

Головне сьогодні