Українська безвихідь: батьки викрали своїх дітей з притулку, куди самі їх віддали

— 17 квітня 2018, 14:10

Коли люди розгублені чи у безвиході, вони здатні на радикальні вчинки.

Чоловік і жінка на Київщині викрали власних дітей з притулку, куди самі ж їх і віддали, повідомляє прес-служба поліції Київщини.

Чотири роки тому у смт Макарів, де жила родина, дощенту згорів будинок.

Мама віддала своїх чотирьох дітей до притулку через скрутне матеріальне становище,

38-річний чоловік та його 35-річна дружина не позбавлені батьківських прав.

Вони неодноразово намагалися забрати з притулку дітей без дозволу керівництва.

Постійного місця проживання у них немає, стверджують правоохоронці.

16 квітня до поліції Київщини надійшло повідомлення від працівника Макарівського районного центру соціальної підтримки дітей та сімей про те, що двоє хлопчиків та двоє дівчаток зникли.

[L]Під час проведення першочергових розшукових заходів працівники ювенальної превенції поліції Киїської області встановили, що дітей викрали їхні батьки, посадили в автівку, після чого зникли у невідомому напрямку.

Наразі тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення їхнього місцезнаходження.

Прикмети дітей:

  • Дудка Світлана Сергіївна, 07.05.2008 року народження, зріст 131 см, волосся світло-русяве, середньої довжини, очі світлі. Була одягнена: колготи фіолетового кольору, сукня сірого кольору, темно-синя курточка та рожеві кросівки.
  • Дудка Ангеліна Сергіївна, 11.10.2010 року народження, зріст 122 см, довге волосся темного кольору. Особливі прикмети випали передні молочні зуби. Була одягнена: вельветові лосини чорного кольору з червоними квітками, рожева кофта, шльопанці.
  • Дудка Олег Сергійович, 03.03.2012 року народження, зріст 120 см, волосся коротке, світло-русявого кольору, блакитні очі. Не вимовляє букву "Р" та " Ш". Одягнений в червону олімпійку, чорну шапку із синьою смужкою, коричневі брюки та чорні кросівки.
  • Дудка Руслан Сергійович, 03.06.2005 року народження, зріст 145 см, волосся темно-русяве, очі карі.
Реклама:

Головне сьогодні