Перші, другі страви й перекуси: чим годуватиме пасажирів "Укрзалізниця" у 2018 році

— 3 квітня 2018, 17:20

"Укрзалізниця" оголосила один тендер на поставку харчування для пасажирів потягів, а невдовзі оголосить ще один – щоб у поїздах з'явилися гарячі страви.

Про це "Українській правді. Життя" повідомили у прес-службі компанії.

Перший тендер – для "перекусів": снеки, галетне печиво, вафлі, круасани тощо.

Фото: panna.pp.ua

У ньому беруть участь чотири компанії: WOG Retail, "Алюр ЛТД", "Вітмарк-Україна" і ТОВ "Українська оптова торгова компанія", передає Центр транспортних стратегій.

Переможець конкурсу повинен постачати залізниці чай, натуральну та розчинну каву, вершки до неї, кавовий напій, галетне і пісочне печиво, шоколадні та ванільні вафлі, інші кондитерські вироби (круасани, бісквіти, шоколадні батончики), чипси, сухарики, арахіс, сік, мінеральну та солодку вода, цукор, та сніданки у вигляді пакетованої каші.

ВІДЕО ДНЯ
Для збільшення натисніть на зображення

Впродовж наступних 10 днів відбудеться оцінка пропозицій постачальників відповідно до тендерної документації.

Другий тендер, який оголосять уже невдовзі, стосується гарячого харчування у поїздах.

Впродовж найближчих двох місяців "Укрзалізниця" планує запустити повноцінне харчування у 2-3 нічних потягах.

Вони будуть пілотними. На них відомство тестуватиме послугу перших та других страв у поїздах впродовж декількох місяців, повідомили у прес-службі компанії.

"Після цього "Укрзалізниця" оголосить тендер на закупівлю такої послуги для всіх нічних поїздів. Так пасажири заздалегідь онлайн або безпосередньо під час поїздки зможуть замовити обрані з меню страви. "Укрзалізниця" передбачить і меню з повноцінним харчування, до якого входитимуть перші, другі страви, закуски тощо", – розповів заступник директора департаменту далекого сполучення Олександр Красноштан.

Нагадаємо, у жовтні 2017 року в. о. голови правління компанії Євген Кравцов стверджував:

"У листопаді запропонуємо сервіс повноцінного харчування в нічних поїздах. У меню-перші страви, сендвічі, снеки, десерти".

Наприкінці лютого він казав, що харчування у потягах може з'явитися до кінця першого кварталу 2018 року.

"Книги дотиснули, харчування дотиснемо. Мета - вийти у першому кварталі. Фактично зараз у кінці першого кварталу..." – сказав він, зазначивши, що "процес вже йде досить добре".

Реклама:

Головне сьогодні