Як об'єми роботи впливають на продуктивність та кар'єрний ріст – дослідження

— 8 серпня 2018, 12:38

Якщо тяжко працювати, можна просунутися на кар'єрній драбині, отримати підвищення зарплати та стати щасливішими.

Так прийнято вважати.

Та як все це діє насправді?

Фото stokkete / Depositphotos

У новому дослідженні вчені з Лондонського університету та бізнес-школи ESCP Europe з'ясували, що тяжка праця не лише погано впливає здоров'є, але і на кар'єру, пише The Daily Mail.

[L]Річ у тім, що працівники, які постійно докладають до своєї роботи додаткових зусиль, частіше повідомляють про гірший добробут, а також про незадоволеність роботою та просуванням кар'єрною драбиною.

Учені переконані, якщо компанії зменшать тиски на своїх працівників, дозволяючи їм самостійно вирішувати, коли і як вони працюють, вони побачать більшу продуктивність і лояльність підлеглих до своєї роботи.

Така форма свободи називається дискрецією.

"Одна з проблем, пов'язана зі збільшенням інтенсивності праці, полягає у тому, що страждає якість та зміст роботи", – зазначає доцент кафедри менеджменту в бізнес-школі Аргіо Авістакі.

Інакше кажучи, інтенсивність роботи впливає на якість роботи. А це так само впливає на ставлення роботодавця до підлеглих.

Щоб зробити такий висновок, група дослідників вивчила відповіді 52 тисяч працівників з 36 країн Європи, які брали участь в опитуванні Європейських умов праці.

Реклама:

Головне сьогодні