Знайдіть 20 пенсів: британець придумав головоломку, яка стала віральною

— 12 вересня 2018, 12:56

"Знайдіть 20 пенсів". Так підписав свій пост у Facebook бармен з Уельсу Меттью Джеймс Біч і додав до нього фотографію підносу з мотентами.

Блискуча головоломка з монетами стала віральною. За 4 дні публікацію прокоментували більше 4 тисяч разів і поширили більше 7 тисяч.

Фото Facebook

Своєю головоломкою Меттью хотів лише розвеселити та заплутати своїх друзів. Він навіть не очікував, що вона приверне стільки уваги, пише The Daily Mail.

Ідея виникла у Меттью під час його зміни у готелі.

На фотографії, яку він виклав у соцмережі, були срібні та мідні монети по 5 і 10 пенсів на підносі. Але серед них знайти 20 пенсів було фактично неможливо.

Користувачі соцмережі були розгублені через цей пост, дехто називав головоломку "до біса важкою", тоді як хтось здався і знайшов відповідь у коментарях.

І хоча більшість користувачів сотні разів передивилися кожний міліметр підносу, щоб знайти 20 пенсів, насправді ця монета була не у підносі.

Меттью заховав її під пляшку у верхньому правому кутку фотографії.

"Я думав, що буде смішно заплутати моїх друзів, оскільки перший інстинкт – подивитися на піднос монет. Але я радий, що для інших це було настільки ж весело, як і для мене", – розповів Меттью.

Реклама:

Головне сьогодні