Кав'ярня у Торонто запросила в гості Раяна Гослінга у Twitter. І він прийшов

— 18 вересня 2018, 12:28

Щоб мрія стала реальністю, іноді просто треба не втрачати завзятість. У цьому на собі переконалася Джоел Мюррей – власниця кафе Grinder Coffee в Торонто.

Під час Міжнародного кінофестивалю у Торонто, який цьогоріч відвідав Раян Гослінг з прем'єрою фільму "Людина на Місяці", власниця Grinder Coffee влаштувала унікальну акцію, щоб заохотити актора приїхати до неї в кафе.

Джоел вирішила за допомогою Twitter впродовж 10 днів запрошувати Раяна на каву.

[L]Для цього у кав'ярні роздрукували картонну фігуру актора в повний зріст і впродовж 10 днів твітили фотографії з нею під хештегом #ryanneedsgrinder (Раяну потрібен Grinder).

У кав'ярні пообіцяли пригостити Гослінга смачною кавою, опублікували у Twitter прокладений від готелю, де жив актор, до кав'ярні маршрут, а напередодні прем'єри фільму влаштували для Райана "день для себе" з масажем.

Цю ідею підтримав навіть міський голова міста Джон Торі.

На 10-й день акції завзятість дала свої плоди, і в кав'ярню дійсно прийшов Раян Гослінг.

"Це сталося… #ryanneedsgrinder спрацювала. Ось він, власною персоною. Який хороший та вихований канадський хлопець. Ми дуже цінуємо, що Райан знайшов хвилинку, щоб приїхати до нас під час Міжнародного кінофестивалю у Торонто", – написали на сторінці кав'ярні у Twitter.

Джоель не вперше влаштовує таку акцію.

Минулого року під час кінофестивалю вона мріяла, щоб до неї в кафе завітав Ідріс Ельба. Але цього не сталося. Тим не менш, торішня невдача не зупинила Grinder Coffee від запуску нової кампанії.

Реклама:

Головне сьогодні