Навіщо люди з усього світу надсилають листи 92-річному дідусю з Нової Шотландії

— 27 вересня 2018, 11:28

Півроку тому 92-річний чоловік втратив 82-річну дружину. З нею він прожив 60 років і досі намагається змиритися з думкою, що її більше немає.

Сподіваючись підбадьорити батька, діти Джерарда Данна намагалася надсилати йому поштою різні речі. Вони хотіли, щоб думки батька були зайняті не горем, а чимось, що могло його радувати, пише The Daily Mail.

[L]"Тато дійсно дуже чекає на листи щодня, тому останні кілька місяців брати та сестри намагалися надсилати йому карточки або газетні вирізки. Іноді щось зовсім маленьке. Просто щоб щось приходило йому на пошту.

Я подумала, що, можливо, можу попросити кількох незнайомців в інтернеті надіслати йому щось, що дійсно сподобається йому", – розповідає донька Джерарда Міріам Данн.

24 вересня вона написала щирий твіт, звертаючись до своїх підписників з проханням зробити її батьку приємно. Міріам пояснила, що хотіла, щоб її батько мав, на що з нетерпінням чекати після смерті дружини.

І коли твіт Міріам став віральним, Джерарду почали надсилати листівки з усього світу.

"УВАГА, ДРУЗІ: Після маминої смерті минулої весни мій 92-річний тато щодня чекає на листи. Прислуховується до скрипу поштової скриньки, що відкривається.

Його День народження в жовтні. Будь ласка, надішліть записку, карточку, картинку, карту або історію Джерарду Данну.

…Сідней, Нова Шотландія

Дякую!"

"Я очікувала, що 5-10 людей скажуть: "Я зроблю це", – але я не передбачувала цього", – ділиться Міріам.

За кілька днів твіт поширили 21 тисячу і 45 тисяч разів.

Добрі незнайомці з усього світу згуртувались навколо одного чоловіка, щоб зробити його день кращим, і почали надсилати йому надихаючі і підбадьорюючі листи.

"Тато отримав свій перший лист. Дякую @North_Nova. Подивися, який він щасливий", написала Міріам.

"Моя мама пішла у лютому цього року і я намагалася підтримувати дух свого тата в ті дійсно болісні дні. Подобається твоя ідея, тому ця листівка полетить до твого тата з Ірландії завтра. Сподіваюся, він отримає її вчасно", – написав один з користувачів Twitter, який відгукнувся на прохання Міріам.

Міріам розповідає, що раніше її тато працював керівником на пошті. Тому коли він почав отримувати сотні листів та вітальних листівок, він був неймовірно щасливий.

Вони буквально завалили його поштову скриньку.

Днями йому надіслали навіть кошик із фруктами та сиром.

Реклама:

Головне сьогодні