Чорна п’ятниця 2018: коли в Україні і що очікувати?®

— 23 жовтня 2018, 15:15

До Чорної П’ятниці 2018 - найбільш очікуваного глобального розпродажу року залишається рівно 30 днів. Цей захід відбуватиметься в Україні шостий рік поспіль і за цей час зібрав велику армію шанувальників серед споживачів.

Слідуючи американській традиції влаштовувати розпродажі напередодні різдвяного періоду (звільняючи склади для нових товарів) - цьогоріч у заході, за даними компанії SKIDOCHNIK, планують взяти участь понад 200 магазинів та торгових центрів.

Традиційно, для того щоб користувач міг орієнтуватися серед цього різноманіття і не пропустити нічого цікавого їх зберуть на спеціальному проекті Чорна П’ятниця 2018 (з попереднім список магазинів можна ознайомитись вже зараз, він щоденно оновлюється).

Старт заходу буде оголошено 23 листопада о 00:01 ночі.

Очікується, що цьогорічний розпродаж буде рекордним як по кількості продавців, які візьмуть у ньому участь, так і по кількості покупців які здійснюватимуть покупки в останні вихідні листопада.

Так у 17-му році об’єми продажів техніки для дому, смартфонів та іншої електроніки порівняно з 2016-м виросли у більше ніж 2 рази, а продажі взуття і одягу - більше ніж у 8 разів! Росту цього року сприятимуть все більша обізнаність користувачів, підвищення номінальних доходів разом із вже звичною потребою економії.

При бажанні придбати вартісну річ все більше українців звертаються до акцій та розпродажів і готові притримати покупки до дня їх початку.

Свою участь у Black Friday 2018 вже підтвердили Lamoda, Eldorado, 27.ua та багато інших провідних магазинів.

Реклама:

Головне сьогодні