$18 тисяч на LEGO: як люди врятували справу життя фаната "Зоряних воєн"

— 8 жовтня 2018, 18:04

Одне пограбування ледь не перекреслило 14 років життя.

Саме стільки часу французький блогер Republicattak збирав і модифікував свою колекцію LEGO по "Зоряних війнах". Відео своїх робіт чоловік викладав у мережу.

На початку жовтня його дім обікрали – хтось зламав замок, розкидав конструктор та вкрав кілька цінних екземплярів з його колекції.

На одну з робіт яку зруйнував злодій, колекціонер витратив 10 місяців.

Блогер зізнався, що перша доба після пограбування була найгіршою в його житті. Він записав прощальне звернення до глядачів. Republicattak заявив, що закриває канал, бо тепер не знає, що робити. Чоловік виглядав дуже пригніченим і ніяк не міг стримати сльози.

Підтримати колегу вирішив блогер Раян Маккалоу. Він переповів ситуацію глядачам свого каналу на Youtube і відкрив збір коштів на одній з краудфандингових платформ.

Маккалоу планував зібрати тисячу доларів, щоб стимулювати хлопця продовжувати свою справу – адже той втратив деталей на 18 тисяч. Однак вже за добу вдалося зібрати всю суму збитків від пограбування.

Republicattak у своєму твіттер подякував людям за підтримку та пообіцяв продовжувати свою справу та відзвітувати за кошти на конструктор.

Реклама:

Головне сьогодні