Ресторан в селі на Буковині пригощає тих, хто не має грошей. Просто тому, що може

— 6 грудня 2018, 10:50

"Приходьте всі, хто не має за що поїсти". Якщо ви раптом опинилися у селі Мамаївці на Буковині без грошей – не пропадете.

Власники місцевого ресторану започаткували благодійну акцію. Годину в день вони готові безкоштовно пригощати тих, хто на має грошей заплатити за їжу.

Про це власниця закладу Наталія Пілат написала у своєму Facebook.

Місцевому виданню "Молодий буковинець" пояснила – заклад готує щодня комплексні обіди, завжди зі свіжих продуктів. Їжі багато залишається і її доводиться викидати.

"Вважаю, що краще нагодувати тих, хто цього потребує. Люди, які зовсім не мають грошей, можуть прийти до нас, і ми її завжди нагодуємо їх свіжими продуктами", – додає жінка.

[L]За словами керівниці ресторану, поки до них за безкоштовними обідами навідалися тільки четверо людей.

"Я хочу, щоб про акцію дізналося більше людей, тому і поширюємо інформацію у соціальній мережі. Одна жінка зголосилася розклеїти оголошення. За це я їй дуже вдячна, бо сама не маю такої можливості", – каже Наталія.

За кілька днів пост жінки у Facebook зібрав понад 8 тисяч поширень. В коментарях пишуть люди з інших міст та областей, дякують за ініціативу. Є й хитруни, які обіцяють приїхати здалеку, аби пообідати на халяву.

Реклама:

Головне сьогодні