З'їсти тарілку: у закарпатському ресторані звичайний посуд замінили на еко. ФОТО

1529
1 липня 2019

В ужгородському ресторані страви подають в тарілках з пресованої пшениці, повідомляє Varosh.

У закладі еко-посуд почали використовувати з двох причин. Насамперед, це краще для екології, розповідають у Villa Alfold.

По-друге, це смак, який отримує страва від тарілки, у складі якої лише пресована пшениця. Це не просто еко-посуд, який повністю розкладається після використання, ним можна навіть посмакувати під час чи після трапези, – додають у ресторані.

 
 
 

Нагадаємо, що минулого року в Ужгороді відкрили крмницю, яка не використовує пластик. 

"Зелена крамниця" пропонує лише паперову упаковку, а покупці можуть відміряти собі бажану кількість товару у власні багаторазові мішечки, баночки та еко-торби.

Читайте також: 

Як організувати весілля в стилі еко: поради пари, яка влаштувала собі таке свято

12 еко-ідей, як зменшити кількість сміття у вашому житті. ФОТО

powered by lun.ua