Скільки коштують посудомийні машини ®

— 15 листопада 2019, 17:40

Компанія Ельдорадо надає кожному клієнту можливість купити посудомийну машину вигідно, бюджетно і недорого.

Ціна не завжди на 100% виправдовує якість. Тому, якщо вашого будинку потрібна така вміла "помічниця", як посудомийна машина, до того ж за бюджетною ціною - звертайтеся, ми завжди підберемо для вас найбільш підходящий і кращий варіант.

З усією нашою продукцією ви зможете ознайомитися в каталозі, за електронною адресою https://eldorado.ua/dishwashers/c1039049/ швидко і результативно.

Провівши дослідження відгуків, ми вирішили виділити одну модель посудомийної машини, яка на сьогоднішній день найбільш популярна серед господинь.

Beko DFS 05010

Розширений функціонал, велика кількість можливостей, ефективне миття посуду - це все Beko DFS 05010.

Тому дана модель, вважається однією з найкращих вбудованих посудомийок, до того ж за доступною ціною.

Тут також є, фільтр-автомат, датчик контролю жорсткості, подвійна система захисту від протікання, підсвічування, режим миття дитячого посуду, сушка конвекційного типу та інші додаткові функції.

Посудомийна машина Beko DFS 05010 економить воду, електрику, працює практично безшумно. Ретельно відмиває навіть самий забруднений і габаритний посуд.

Всі можливості посудомийної машини, які були заявлені виробником - відповідають дійсності, адже дана модель не отримала жодного негативного відгуку.

Технічна характеристика Beko DFS 05010

  1. Розміри – 45*60*85 см.
  2. Колір - сріблястий.
  3. Місткість - 10 комплектів.
  4. Витрата води - 13 л.
  5. Тип управління - електронний.
  6. Потужність - 2100 Вт.
  7. Рівень шуму - 49 ДБ.

Також, є утримувач для келихів, режим миття тендітного посуду, еко-миття. Висота кошика - регульована. Внутрішня сторона виготовлена ​​з нержавіючої сталі.

Всі переваги посудомийної машини, ви зможете на власному досвіді перевірити в самий найближчий час, якщо все-таки зважитеся придбати даний варіант.

До того ж сьогодні, посудомийна машина - це не розкіш, а необхідність, яка повинна бути "під рукою" у кожної господині.

Життя диктує нам нові правила і час нас не чекає, тому дуже важливо правильно його розподілити.

До того ж, зі статистикою сперечатися важко, яка говорить, що кожна господиня витрачає на миття посуду мінімум 36 хвилин в день. Так, по суті це дрібниця, але!

В цілому в рік ви витрачаєте 13, 140 хвилин, а це вже 216 годин або 9 днів. Однак якщо у вас велика сім'я, цю цифру можна сміливо помножити на 2, а то і більше, враховуючи різні святкування.

Тому, подумайте, на що ви витрачаєте свій дорогоцінний час і на що хотіли б його витратити.

Якщо ви готові на приємні зміни в житті, в першу чергу потрібно звільніть себе, для такої можливості.

Компанія Ельдорадо вам в цьому із задоволенням допоможе, адже у нас ви знайдете кращі варіанти посудомийки - швидко, вигідно і надійно.

З усією додатковою інформацією, характеристикою товару, виробником можна більш детально ознайомитися на нашому сайті https://eldorado.ua/.

Реклама:

Головне сьогодні