У Києві відбувся перший Новорічний парад. ФОТО

— 23 грудня 2019, 17:00

Ельфи, жонглери, ходулісти, а також оркестри та 10-метрова святкова платформа з головною Сніговою королевою співачкою Олею Поляковою.

Що це за дійство?

Це перший Новорічний парад, який відбувся в Києві 22 грудня, і в якому взяли участь понад 500 персонажей.

Снігова королева Ольга Полякова
Головний убір Снігової королеви важив понад 6 кілограмів.

Парад крокував від парку Шевченка до Софійської площі.

Над проєктом працювали художниця по костюмах Леся Патока, режисер-постановник Слава Жила, композитор Юрій Звонар та хореограф Данило Демехін.

Костюми для параду Леся Патока та її студія відшивали понад 3 місяці: найбільш кропіткою була робота над вбранням сніжинок та короною Олі Полякової головний убір Снігової королеви важив понад 6 кілограмів.

Парад крокував від парку Шевченка до Софійської площі.
Костюм сніжинок — теж не легка задача.

"Для мене відповідально та радісно бути першою Сніговою королевою Новорічного Borjomi параду, адже такі події в Лондоні, Римі, Нью-Йорку завжди відкривають найяскравіші зірки шоу-бізнесу.

Я дуже рада, що ми переймаємо світовий досвід", – коментує Оля Полякова.

Також до параду приєднались 5 сучасних оркестрів, чірлідерки та ходулісти.

Над проєктом працювали художниця по костюмах Леся Патока, режисер-постановник Слава Жила, композитор Юрій Звонар та хореограф Данило Демехін.
Ходулісти
Костюм святкової ялинки — неймовірний!

Кульмінацією події став фінальний танець 60 ельфів під гімн параду, написаний Юрієм Звонарем.

Танець ельфів

"Ми готувалися близько пів року. Мені здається, все вийшло грандіозно. Тисячі людей, які прийшли, аби стати глядачами першого в історії України новорічного параду, феєричні костюми та казковий гімн події започаткували нову українську традицію", розповідає режисер святкової ходи Слава Жила.

Також відбувся конкурс на найкращий костюм.

Наймолодшою учасницею стала півторарічна Єся, яка була на святі в костюмі ельфа, а найстаршими учасницями стали представниці клубу "Життєлюб".

Наймолодша учасниця конкурсу костюмів

Найстарші учасниці конкурсу костюмів

Вас також може зацікавити:

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні