В Україні створили благодійний онлайн-магазин, де можна купити мамині обійми хворим дітям

Катерина Хорощак — 18 серпня 2020, 16:22

В Україні з'явився благодійний онлайн-магазин віртуального часу #ГодиниДляРодини.

Купуючи "товари" на сайті, користувачі роблять внесок в утримання п’яти Сімейних Кімнат у Києві, Львові, Вінниці, Сумах та Харкові. Завдяки такій підтримці фундація зможе забезпечувати роботу кімнат, а сім’ї – залишатися разом навіть у лікарні.

Його організувала благодійна організація "Фундація Дім Рональда МакДональда.

Сімейна кімната – це місце в лікарні, де батьки і родичі хворих дітей зможуть відпочити, поспати, поїсти, набратися сил і провести час із дитиною.

Користувачі можуть придбати віртуальний час, що конвертується у реальну підтримку родин у Сімейних Кімнатах лікарень під час тривалого лікування дітей.

Родини завжди користуються Сімейними Кімнатами безкоштовно. Однак їхнє утримання в п’яти лікарнях України коштує понад 18000 гривень на добу. Або ж близько 12 гривень за хвилину. Саме цей час можна придбати в онлайн-магазині.

"Коли стикаєшся з хворобою дитини, що є великим випробуванням, дуже важливо дозволяти собі хоча б раз на тиждень відволіктися, інакше в тебе просто не буде сил боротися. Кожного дня я засинаю о пів на першу ночі – після зціджування і готування їжі на завтра.

Якби не Сімейна Кімната, нам би довелося весь день тулитися у коридорах", – ділиться Наталя Полиця, мама дівчинки, за життя якої боролися в реанімації київського "Охматдиту".

Щоб підтримати Сімейні Кімнати і Фундацію Дім Рональда МакДональда:

  1. Перейдіть на сайт онлайн-магазину #ГодиниДляРодини https://shop.rmhc.org.ua/

  2. Оберіть "товар" на потрібну суму та сплатіть її, зробивши благодійний внесок.

Всі кошти, зібрані в межах проєкту, будуть направлені на утримання Сімейних Кімнат у лікарнях України.

Вас також може зацікавити:

Дім поза домом. Як батьки можуть бути поряд з дитиною у лікарні

Де чути дитячий сміх: 15 хвилин у першій в Україні лікарняній кімнаті для сім’ї

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні