Чи потрібне SEO-просування сайту в період карантину ®

— 21 листопада 2020, 08:50

В умовах карантину компанії переглядають розподіл рекламного бюджету, намагаючись якомога ефективніше використати кошти та зберегти впевнені позиції на ринку в непростий для бізнесу час.

Діджитал-агентство Ланет CLICK розповідає на який вид просування важливо звернути особливу увагу та яким чином розподілити рекламний бюджет, аби навіть в умовах карантину отримати бажані результати.

SEO просування сайту — ефективний спосіб збільшити кількість клієнтів вашого бізнесу.

Професійна пошукова оптимізація веб-сайтів допоможе потрапити сайту в ТОП-результатів пошуку Google та завоювати довіру потенційних покупців.

Спеціаліст здійснює SEO аудит сайту з метою виявлення проблемних місць та помилок, а також аналізує сайти інших компаній у вашій ніші, що допомагає виявити слабкі та сильні сторони конкурентів.

Після цього фахівець складає технічне завдання, спрямоване на усунення наявних помилок та удосконалення сайту. Технічний аудит є одним із найважливіших етапів та є обов’язковою умовою подальшого SEO просування сайту.

Наступний етап — SEO-оптимізація сайту, в ході якої спеціалісти агентства покращують якість контенту та здійснюють внутрішню й зовнішню оптимізацію сайту.

В процесі внутрішньої оптимізації фахівці усувають помилки та роблять сторінки сайту більш привабливими для пошукових мереж.

В ході зовнішньої — популяризують ресурс на сторонніх майданчиках, здійснюють закупівлю вічних посилань тощо.

Діджитал-агентство Ланет CLICK надає також послуги пошукового просування інтернет-магазинів.

Варто зауважити, що принцип просування інтернет магазину має ряд особливостей та суттєво відрізняється від SEO-просування корпоративного сайту.

Для розкрутки магазину в Інтернеті існує декілька методів, серед яких важливо вибрати найбільш дієві саме для вашого бізнесу з урахуванням специфіки продукту та поведінкової характеристики цільової аудиторії.

Досвідчені фахівці допоможуть визначити ефективні способи та підготують стратегію просування, яка допоможе досягнути бажаних результатів.

Звернувшись за професійною допомогою, ви зможете заощадити рекламний бюджет та вивести свій бізнес на новий рівень.

Пошукова оптимізація веб-сайтів від Ланет CLICK допоможе залучити цільову аудиторію, покращити трафік та показники конверсії й, відповідно, збільшити кількість продажів й отримати бажаний рівень прибутку.

З питань вартості послуг звертайтеся за телефоном +38 (044) 225-19-00 або пишіть нам: [email protected]! Ми на зв'язку!

Головне сьогодні