Як придбати подарунки в останній момент - безцінний лайфхак від MOYO

— 23 грудня 2020, 10:00

Напередодні новорічних та різдвяних свят ми крутимося як дзиґа, у пошуках часу та відповіді на питання "як все встигнути і нічого не забути".

Про тих, хто пише списки, ставить нагадування і все одно забуває про новорічні подарунки, потурбується мережа MOYO. Киян і мешканців сателітів чекають у цілодобовому MOYO 24/7, за вул. Марка Вовчка, 18А - хоч в ніч перед Різдвом.

Короткий алгоритм дій:

  • зайти на сайт MOYO.ua або ж одразу приїхати на локацію MOYO 24/7;
  • обрати бажані товари;
  • взяти квиток електронної черги;
  • протягом 20 хвилин після підтвердження забрати замовлення;
  • їхати смакувати олів’є.

MOYO 24/7 - це триповерховий магазин, де доступно близько 40 000 одиниць техніки на будь-який бюджет. Тут вам новенькі ноутбуки та смартфони, рай для геймерів - ігрові комп’ютери, монітори, приставки та найновіші ігри, купа аксесуарів до електроніки, товари для авто і навіть електротранспорт.

Крім того, можна на місці протестити і одразу придбати більшість товарів для дому: від невеликих електроінструментів, кавоварок, міксерів - до габаритних пральних та посудомийних машин, холодильників і духових шаф.

Техніка, електроніка, аксесуари та інструменти - це далеко не все, що можна придбати у цілодобовому MOYO. Окремий поверх - це дитячий світ: іграшки, меблі, текстиль, шкільне приладдя, автокрісла, радіо та відеоняні.

Весь процес доставки у магазин повністю автоматизований та в середньому займає біля 20 хвилин, завдяки прямому транспортному конвеєру прямо зі складу.

Вітайте рідних красиво

Напередодні свят подарунки можна не тільки придбати в будь-який час доби, а ще й святково запакувати. Одразу під час замовлення на сайті або ж безпосередньо у магазині MOYO 24/7 можна обрати і святкову упаковку.

Якщо покупка не надто габаритна, а скажімо, розміром з ноутбук, консультанти обгорнуть ваш подарунок. Так, якщо ви замовляєте доставку в інше місто, можете бути впевнені, що адресат точно не отримає навіть злегка "пошарпаний" пакунок.

У Новий Рік - зі світломузикою

Провести буремний 2020-й варто яскраво. Хіт новорічних (і не тільки) вечірок - розумні гірлянди Twinkly.

Після декорування варто завантажити додаток Twinkly (доступний у GooglePlay та AppStore), під’єднатися до Wi-Fi та зробити фото прикрас, а застосунок сам зчитає положення світлодіодів. Можна обирати кольори та ефекти, під’єднати колонку і танцювати під свій улюблений плейлист.

Якщо коротко, з MOYO 24/7 не страшно і щось забути, адже в цілодобовому магазині можна обирати з десятків тисяч найменувань у будь-який зручний час.

Про компанію:

MOYO — національна мережа магазинів техніки та електроніки. Інтернет-магазин moyo.ua пропонує сервіс доставки товарів 24/7. Завдяки автоматизованій транспортній лінії, зі складу здійснюється видача товарів протягом 20 хвилин з моменту замовлення на сайті. Понад 3 млн відвідувачів щомісяця. Компанія дотримується закону України та підтримує всі превентивні дії щодо захисту населення від поширення вірусу COVID-19. Інтернет-магазин працює в посиленому режимі.

Головне сьогодні