Епіцентр: разом з покупцями допомагаємо дітям ®

— 10 лютого 2021, 17:00

Робити добрі справи і дарувати гарний настрій – це просто, переконані в компанії "Епіцентр".

Мережа торгових центрів "Епіцентр" у грудні минулого року анонсувала акцію "Ангелятка добрих справ": купуючи новорічний асортимент на суму від 500 гривень, та отримавши символічного паперового ангелика, кожен покупець міг долучитися до акції.

Згідно акції благодійну допомогу на суму один мільйон гривень Епіцентр зобов’язався передати чотирьом дитячим будинкам України, щоб діти, які позбавлені батьківської опіки, відчули любов і турботу.

Акція отримала схвальні відгуки у покупців – порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість чеків з новорічним товаром зросла на 13 %, а реалізація новорічного асортименту – на 23%.

Днями першу партію благодійної допомоги компанія "Епіцентр" передала Дарницькому дитячому будинку, що в Києві.

"Разом зі своїми покупцями компанія "Епіцентр" долучилася до надзвичайно потрібної роботи – допомоги дітям у дитячих будинках, - підкреслив на зустрічі з колективом дитячого будинку в Києві директор з роздрібної торгівлі, депутат Київради Володимир Гончаров - В тісній нашій комунікації з керівником закладу ми визначили перелік необхідних товарів для дітей і сьогодні передаємо набори для творчості, меблі, мультимедійні системи, телевізор, солодощі, ну а дорослі особливо радіють снігоприбиральній машині. Велика честь - мати таку можливість - робити добрі справи. І ми вдячні долі, що маємо таку можливість".

"Наша дружба і співпраця з Епіцентром триває вже понад 10 років. Але сьогоднішній візит і допомога особливо радісні, бо дівчатка отримали багато приємних гарних дарунків, які покращать умови їх перебування, навчання в закладі та ще більше розвиватимуть їх творчість та здібності," - розповіла завідуюча Дарницьким дитячим будинком Олена Грибовська.

За збігом обставин Дарницькому дитячому будинку – інтернату днями виповнилося 56 років. Це соціально-медичний заклад для постійного проживання дітей з помірною розумовою та фізичною відсталістю віком від 7 до 35 років.

В даний час у будинку-інтернаті навчаються, виховуються, та соціально реабілітуються 150 дівчаток з важкими розумовими та фізичними вадами, третина з яких – діти- сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Всі вихованці Дарницького дитячого будинку-інтернату — люди з інвалідністю з дитинства у зв’язку із ураженням центральної нервової системи.

Найближчим часом вихованці ще трьох дитячих будинків України отримають також благодійну допомогу від компанії "Епіцентр".

Допомога дитячим будинкам є частиною соціальної місії Епіцентр.

Влітку 2020 року компанія провела акцію "Мільйони добрих справ", де були визначені переможці – підприємці з сектору малого та середнього бізнесу, які отримали до пів мільйона гривень на започаткування чи продовження власної справи.

В такий спосіб Епіцентр прагне підтримати найбільш вразливіший сектор економіки – малий бізнес.

Головне сьогодні