Новинки в меню напоїв WOG: 10 оригінальних смаків еспресо ®

— 10 березня 2021, 12:22

АЗК WOG не втомлюється експериментувати заради того, щоб задовольнити смаки найвибагливіших гурманів.

Тому компанія зустріла весну з приємною пропозицією для клієнтів – розширила лінійку еспресо, ввівши 10 нових видів напою з оригінальними смаками.

Так, поціновувачам гострих відчуттів відтепер пропонують посмакувати еспресо з перцем чилі, любителі випічки можуть взяти напій зі смаком яблучного пирога. Ягідну свіжість забезпечить еспресо зі смаком чорниці, а напій зі смаком грейпфруту наповнить ще більшою енергією.

"Заправити авто та взяти горнятко кави – вже давно стало традицією для наших клієнтів. Проте, пити традиційне еспресо інколи стає нудно. Тому для поціновувачів напою ми запустили нову лінійку еспресо з оригінальними смаками – з перцем, чорницею, яблучним пирогом, грейпфрутом та інші. Смаки різні та незвичні, але всі вони допомагають прокинутися, бадьорять, заряджають на позитив, дарують енергію для звершення ідей та допомагають перетворитися на свою кращу версію. Впевнені, що споживачі оцінять наші новинки", – говорить Максим Пятаков, керівник дирекції громадського харчування WOG.

Нові смаки еспресо доступні на всіх АЗК мережі, а також у WOG Cafe, розташованих в аеропортах країни.

Довідка:

Мережа автозаправних комплексів WOG нараховує близько 500 об'єктів у всіх областях України.

WOG є найбільшою українською монобрендовою мережею АЗС на вітчизняному ринку нафтопродуктів. Всі нафтопродукти в мережі WOG – виключно імпортного виробництва, і відповідають стандарту Євро-5.

Поставки здійснюються з найсучасніших нафтопереробних заводів Румунії, Ізраїлю, Греції, Литви, Польщі, Білорусі та інших країн.

Компанія активно розвиває супутні сервіси та послуги, зокрема, мережу WOG CAFE і WOG MARKET.

Власники мережі WOG – Степан Івахів, Сергій Лагур, Софія Єремеєва і Роман Єремеєв.

Головне сьогодні