Зоозахисники створили пародію на "Холостяка", щоб привернути увагу до стерилізації тварин. ВІДЕО

Дарія Поперечна — 27 травня 2021, 13:26

Зоозахисники створили рекламний ролик, в якому жартівливо обігрується відоме реаліті-шоу, щоб привернути увагу до проблеми стерилізації тварин.

Соціальний проєкт під назвою "Зупини холостяка" запустив гуманістичний рух UAnimals.

Автори мають на меті підвищити культуру стерилізації домашніх і безпритульних тварин, а також розвіяти міфи, що побутують навколо цієї теми.

"На жаль, в Україні панує дуже багато стереотипів про стерилізацію, через які прямо говорити про необхідність цієї процедури – не вихід.

Саме тому ми вирішили запустити проєкт "Зупини холостяка" й розповісти про стерилізацію через легку ігрову форму", – розповідає засновник UAnimals Олександр Тодорчук.

За словами зоозахисників, через низьку культуру стерилізації в Україні щороку зростає кількість безпритульних тварин, приречених на життя на вулиці.

Окрім рекламного ролика, автори проєкту планують також запустити серію публікації із розповідями про життя тварин, яких вже стерилізували.

"По-перше, ми хочемо звернути увагу українців на те, що лише за кілька років нестерилізована кішка або собака може привести на вулицю сотні та навіть тисячі безпритульних кошенят і цуценят.

По-друге, познайомити з учасниками проєкту – реальними стерилізованими котами та собаками, історії яких руйнують міфи про стерилізацію", – пояснює Олександр Тодорчук.

Зоозахисники закликають українців стерилізувати своїх котів і собак, які часто бувають на самовигулі, а також допомагати зі стерилізацією тварин-безхатьків.

Де можна безкоштовно стерилізувати безпритульних тварин, та чому це важливо робити, читайте у нашому попередньому матеріалі.

Вас також може зацікавити:

Де можна безплатно стерилізувати безпритульних тварин в Україні, та чому це потрібно робити

Як убезпечити себе та оточуючих: правила вигулу потенційно агресивних собак

Отруєння собаки: як розпізнати, перша допомога і що треба мати в аптечці

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Також ми ведемо корисний Telegram-канал "Мамо, я у шапці!".

Реклама:

Головне сьогодні