Твоє свято – твої правила. Як нешаблонно відсвяткувати День святого Валентина

Твоє свято – твої правила. Як нешаблонно відсвяткувати День святого Валентина

Що входить до стандартного набору на День святого Валентина? Шоколад, листівка червоного чи рожевого кольору в формі серця, віршоване переконання у коханні, квіти (скоріш за все, тюльпани чи троянди), м’яка іграшка (скоріш за все ведмедик), вечеря при свічках та перегляд романтичної комедії – теж можна при свічках.

Якщо ж ви готові до чогось більшого, щоб здивує вашого партнера чи партнерку, то радимо ознайомитись із списком варіантів проведення нешаблонного Дня святого Валентина, який ми склали разом з Uklon.

1. Романтична подорож в Кропивницький

Найромантичнішим містом у світі вважається Париж. Багато дівчат мріють отримати пропозицію руки і серця саме там, біля Ейфелевої вежі.

Проте в часи ковіду реалізація романтичної поїздки за кордон ускладнюється. Та справжні закохані можуть знайти романтику будь-де. Наприклад, в Кропивницькому. Чи Вінниці. Чи Сумах. Оберіть місто, в якому ви та ваш партнер чи партнерка ще не були, та дослідіть його разом.

2. Спільне тестування

Щоб кохання палало довго і яскраво, треба бути здоровим. Для цього можна взяти свого партнера чи партнерку та відвідати Dialog Hub (Володимирскька, 43) у Києві. Там можна буде здати швидкий тест на ВІЛ, щоб переконатися, що ви здорові і довіряєте одне одному. Ще й отримати за це подарунок у вигляді промокоду на 100 грн знижки на будь-яку поїздку сервісу виклику авто Uklon. Акція триватиме до 20 лютого.

Якщо ви знаходитесь не в Києві, то тест можна зробити безкоштовно у пунктах тестування у вашому місті.

3. Персональний квест

Згадайте улюблені місця коханої людини та прокладіть крізь них маршрут. Тут також доведеться розкинути мізками та придумати, як зашифрувавши ці місця в загадках, щоб додати елементи квесту.

На кожній зупинці можна попередньо сховати якийсь мініподарунок, або ж залишити подарунок на сам кінець. Проте відвідування всіх улюблених місць за один день вже має порадувати партнера.

4. Аутдор секс

День всіх закоханих – ідеальний час, щоб поекспериментувати. Наприклад, спробувати аутдор секс. Звичайно, лютий не найкращий місяць для експериментів прям на вулиці, проте цілком можна спробувати щось новеньке у машині. Звичайно, за умови, що у вас працює обігрів салону. Головне в пориві – не забути про безпеку.

Як мінімум, не паркуйтесь біля обривів та обов’язково вимикайте двигун. Якщо ж у вас академічний підхід до життя і хочеться дослідити питання, перш ніж ним займатись – можна почитати еротичний гід із занять сексом в авто "Carma Sutra".

Більше правил аутдор сексу у відео:

5. Спектакль для двох

Якщо ви вже давно у стосунках і періодично здається, що буденність затягує, то імерсивна вистава для двох – це те, що може вразити та подарувати новий досвід.

Уявіть, лише ви двоє й атмосфера, яка створена, щоб говорити, ділитися почуттями, думками та відкрити у стосунках щось нове.

6. Лінивий день

Візьміть вихідний та дозвольте собі не робити нічого. Замовте доставку їжі та проведіть цілий день у ліжку за переглядів фільмів, серіалів, читанням книжок та чим заманеться.

Якщо ви та ваша партнерка або партнер багато працюєте – це буде прекрасним подарунком для вас обох, адже здоровий відпочинок запорука здорових стосунків.

7. Pet-friendly побачення

Якщо ваша партнерка чи партнер хочуть песика, але у вас алергія, чи хазяїн квартири не дозволяє заводити домашніх улюбленців, хоч і дуже хочеться, то вихід є. Принаймні, на один день.

Знайдіть оголошення з пошуку догсітера та влаштуйте святковий вигул песика. Ідеальний варіант побачення, враховуючи, що можна не витрачатись, а, навпаки, підзаробити.

8. Робити добро разом

Щоб цей день точно запам’ятався – зробіть щось хороше разом. Наприклад, станьте донорами крові або підіть волонтерити. Можна роздавати їжу безхатченкам абощо, що зацікавить вас обох. Головне пам’ятати, що робити добро просто, а робити його разом ще простіше.

9. Побачення на спорті

Якщо дотримуватись здорового способу життя, то можна прожити довше, а отже більше часу провести разом. Тож радимо обрати якийсь спорт, який сподобається вам обом і почати займатися ним 14 лютого, яке якраз випадає на понеділок.

Це може бути, наприклад, сквош чи акройога, якими якраз можна займатися вдвох.

10. Похід у гори

Справжнє кохання, як і справжню дружбу, можна перевірити походом в гори. Звичайно, що у лютому ще досить холодно йти в повноцінний похід і спати в наметі, проте спільний підйом на Говерлу – цілком можна реалізувати.

До того ж ідеальний варіант, якщо ви збираєтесь робити пропозицію – так вона точно вийде незабутньою.

Головне сьогодні