Компанія SOCAR приєдналась до відбудови міста Ірпінь ®

— 12 липня 2022, 11:30
SOCAR Energy Ukraine

Згідно з домовленостями з мером міста Ірпінь, в рамках проекту "SOCAR. Україна. Разом", компанія SOCAR Energy Ukraine взяла участь у відновленні зруйнованої покрівлі Ірпінської школи №12 імені Заріфи Алієвої, а також заміні вікон та дверей. Крім того, буде проведено низку робіт з благоустрою парку Дружби імені Заріфи Алієвої.

"SOCAR пропонує руку допомоги місту Ірпінь. Ми профінансуємо ремонт школи № 12 та водопостачання парку імені Заріфи Алієвої", - зазначив Ігор Орлов, директор мережі SOCAR.

За словами голови м. Ірпінь, Олександра Маркушина, багато будинків, шкіл та дитячих садочків потребують реконструкції. Для цього потрібен великий ресурс та допомога.

"Ірпінь закликає всі підприємства в різних напрямках бізнесу долучитися до відновлення нашого прекрасного міста. Ми пропонуємо вам, щоб ім’я ваших підприємств на все життя було викарбовано в історії нашого Ірпеня", - підкреслив голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк

Інформація про SOCAR Energy Ukraine

SOCAR Energy Ukraine — це мультибрендовий комплекс, який об’єднує роздрібну мережу на АЗК, велику й дрібну оптову торгівлю усіх видів пального та імпортного природного газу, а також власну логістичну систему.

SOCAR Energy Ukraine представлена в 11 областях, в яких клієнти можуть скористатися послугами 57 АЗС із зручною інфраструктурою навколо: маркети, ресторани, безкоштовні Wi-Fi, телефон, зарядки для смартфонів, вбиральні, зокрема інклюзивні.

Головне сьогодні